Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratan sam i glup, ali mi ne mozete nista. Zivjela korupcija. Zivjela nestrucnost. Voli vas vas Berin Tuzlic
nemoj te tako :D oni su fina skupina ljudi. kradu tu i tamo. ja recimo najvise ali ko vas sljivi niko mi nista ne moze :D. moja vesna je pravi ekspert. ona sve psolove donosi a radi mene ih gubimo. tako je to. meni je dobro. a vi zavidite i dalje. shidim papa du
Dok je SDA i SZBiH , ti se Vesna ne brini za prekretnice. Slace vam klijente kao sto su i do sada. A ti i Berin Tuzlic (propali bubnjar, propali bend lider, propali animator, a prije ili kasnije bice i propali kreativni direktor Via Mediae) mozete ublehe prodavati kome god zelite, ali nikada necete dobiti klijenta bez pomoci politike. Zbog takvih kao ste ste vi, Fabrika i jos po koja agencija, ovo drustvo je u situaciji kakvoj i jeste. Vi ste simbol korupcije u nasem drustvu dana. Simbol sramote.
Ja sam imao loše iskustvo sa njima, zapravo katastrofalno iskustvo! Trebali su mi napraviti web site, po mojim uputama i potrebama, a napravili su mi smeće od stranice koju sam morao redizajnirati nakon pola godine!
Ovi u Via Mediji su pravi stručnjaci, ali stručnjaci u potkradanju!!! Via Media je jedna obična prevarantska kompanija, znam to iz vlastitog iskustva sa njima!
rek\'o bi čo\'ek expert... eeeee