Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas mi je drago da i Amerika ima svog Debila a ne samo mi
mi imamo našeg sprecu
Ovoliko ljudi se na slaze a ne mogu nista da urade po tome, malo sumnjivo zar ne, nego salu na stranu Trump koristi ekonomiju u politicke svrhe ,Evropljani nisu napustili Iranski sporazum i zato im Trump udara tarife. Nije fer,nije fer ni sto sam ja poceo celaviti ali koga briga
Ma sve su vam ovo jedna vrsta pritiska na tamo neke...
Klaun
samo oko za oko pa neka uvodi sankcije :D
Respect ...
Ta će države
Ne vadi
Kreten idiotski.
Hahahah Tramp odlucio hahahah Pita se on koliko i ja!
Uopće ne djelim mišljenje u komentarima o "debilnom" Trumpu. Nako preseljenja američke ambasade u Jerusalem, najave "najoštrijih" sancija u povijesti, Iranu (6.august) Trump je tražio saveznike za tu politiku i nije ih dobio ali računa da će pritiskom na saveznike do mjeseca augusta "slomiti" EU da odustane od sporazuma s Iranom i uvede najavljenu pomorsku, zračnu i kopnenu blokadu Irana. Model djelovanja uspješno testiran na Sjevernoj Koreji sada će se primjeniti i na Iranu.
Isti model nakon Irana će se primjeniti na Rusiju (u drugom mandatu). Od Baltika do Balkana će se uspotaviti (već jeste) "zid" prema Rusiji (koji osigurava NATO) a ključe potpune blokade Rusije su Kina i Turska. Iran će biti generalna proba za Rusiju.
Mogla bi mu se prije Irana radi kontrasankcija prije slomiti SILICIJUSKA DOLINA neg Iran. Ionako je investicijski prenhupana do neba. Kad razmišljaš o tuđim slabsotima prov pogledaj svoje ROĐENI !
Nedaj budali kamena
covjek je totalni idiot ...
donalde jebavo ti ženinu svekrvu malo
yebo on svom caci avatove pa potrefio mladu
ja sam primjetio da za koga god Srbi navijaju na izborima (usa, italija, austrija, madzarska, holandija, francuska.....) taj nije sav svoj