Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažni rat Istok-Zapad se nastavlja...narod se drži u strahu...elita čuva pozicije sigurno, klepaju po budžetu i resursima koliko im volja.
Neka nama teorija zavjere, o čemu bi drugom na kafi pričali...
@handyman Ne postoji TEORIJA ZAVJERE, postoji ZAVJERA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će kod nas nafta da poskupi...
Sta ce na kraju ce i ostali gradovi biti ko Detroit
Amerikancima nije pravo da je neko od njih bolji u necemu pa hoce da dovedu do 'pravedne raspodjele', jer nema smisla, Kinezi godinama rade za preniske plate da bi bili konkurentniji, ne moze njima sad bit bolje nego Amerikancima, mora se to dovesti u 'pravednu raspodjelu'!
trampko će utužiti vascijelom svetu oćito misli da je u onom realitiu kad bira i nogira botove
Napokon je došla kvalitetna budala da Ameriku dugoročno uništi... Zakuhaj sa svima, od svih zemalja osim izraela napravi neprijatelje i gledaj onda kud sunce izlazi...
Sta je trump za godinu uradio nije hitler za 6 god. Mada karne pajdo hitler je svom drzavljaninu sve omogućio
Americka ekonomija ne moze opstati be konflikata SAD-a . SAD je postala ekonomska sila samo zbog drugog svjetskog rata i od tada se odrzava samo zbog konflikata. Ali tada su bili jedina sila. Sada vise nisu jedina ekonomska sila i mogli bi lako da izgube ekonomski rat zbog ovakve Trump-ove bahate medjunarodne politike. Tada ce nastupiti ekonomski krah i moguci gradjanski rat.
Tramp ne vadi!Kineske krade su prevrsile svaku mjeru.Pozovu npr nijemca da otvori tvornicu i prodaje na njihovom trzistu.Za godinu dana sve mu pokradu i otvore tvornicu s potpuno istim proizvodom koji hoce da prodaju tebi.70% njemackih firmi se povuklo iz kine jer kradu i ne mozes ih tuziti jer su sudovi njihovi!Samo prosli mjesec 220 000 novih radnih mjesta u usa.Bravo Trump!
Narandzasti majmun nema muda da ratuje oruzjem pa bi da ratuje carinskim sredstvima. Kina je sila buducnosti, Amerika je na izdisaju - fala Bogu sto je tako. Kina ne huska narode na ratove jednih protiv drugih, dok USA stalno podhurkavaju ljude jedne protiv drugih i prave veliku smutnju na svijetu. Zivjela Kina, dolje USA.
USA ne moze funkcionisati bez konflikata. Ali u trgovinskom ratu sa Kinom bi lako mogli izgubiti.
Savez strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije Federacije BiH obavijestio je javnost da danas na području Tuzlanskog kantona (TK) doktori medicine i stomatologije potpisuju kolektivne otkaze, ocijenivši da se time urušava zdravstveni sistem TK te da 480.000 stanovnika TK ostaje bez zdravstvene zaštite na koju imaju pravo oduvijek.
Zna Trump gdje treba udariti, nije on kancelarijski tip, taj je u velikom biznisu 50 godina. Amerika nikada jaca, zivio Trump i SAD.
@gringo I bankrotirao x puta.
@preludezalude Nije nijednom, samo nekoliko njegovih firmi. Kojih je imao na desetke dosad. Bankrot je legitiman poslovni potez u odgovarajucoj situaciji.
Pala muha na,,bivola,,😋
CUJ MASINE ZA SUDJE HAHAHHHAHAHAHAHHAHAAAHAHHAHAH KAKVA GLUPOST ZA DOBRO JUTRO