{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri zlatne medalje za kvalitet Sarajevskog piva

9.10.2015. u 12:02
22
27
Tri zlatne medalje za kvalitet Sarajevskog piva
22
Sarajevska pivara d.d. dobitnik je tri zlatne medalje "Ruža ZEPS-a" za kvalitet za najpoznatiji proizvod ove kompanije - Sarajevsko, i to za svijetlo, tamno i premium pivo. Kvalitet su ocjenjivali članovi stručne komisije sačinjene od predstavnika sajma ZEPS, degustatori i stručnjaci Poljoprivredno - prehrambenog fakulteta u Sarajevu.
"Ovo je rezultat naših stalnih nastojanja da kvalitet Sarajevskog bude na iznimno visokom nivou. Svakodnevno testiramo kvalitet, ulažemo u proizvodne pogone i tehnologiju, a poštujemo i stare, tradicionalne načine kuhanja piva. Bitno je da stručnjaci potvrde kvalitet nekog proizvoda, ali nas posebno raduje što naši konzumenti također prepoznaju kvalitet Sarajevskog", rekao je na ceremoniji uručenja medalja marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

Izuzetan kvalitet Sarajevskog kombinacija je pivarske tradicije koju Sarajevska pivara d.d. njeguje još od 1864. godine i moderne tehnologije. Sarajevsko se proizvodi samo od vrhunskih, pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, a osnova iznimnog kvaliteta je i u najboljoj vodi. Sarajevska pivara koristi vodu iz vlastitih bunara koja izvire u netaknutoj prirodi planine Trebević i crpi se sa 300 metara dubine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: