Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je ekonomska opravdanost? već postoji magistralni put PD-BL-NG. usput budi rečeno, 940 mio. eura je više nego cjelokupan unutrašnji dug RS.
Evo kako dejton obezbjeduje da agresori is Srbije i Hrvatske se kace na BiH budet preko lokalnih agresora...
2 milijarde KM, ili godisnji kompletan budzet Dodiklanda za jedan put od manje od 100 kilometara. Oni nisu normalni, otkud im pare...
jesil ti cuo za predizborne šarene laže? sutra ce obecat i 4 aerodroma
Kad Predsjednik Mile završi ove projeke imaće Republika Srpska tri put više km autoputeva nego Hrvatska. A u pederaciji će se još uvijek za put od Tuzle do Sarajeva trošiti 4 sata za 120 kilometara
Pih, do Gradiske kostao skuplje nego u zapadnoj Evropi sto kosta put, a u Evropi 5 puta skuplja radna snaga, dozvole i materijal.
Tooooo Mileee, samo gradi našu Republiku Srpsku, počeće i Muslimani glasati za tebe umjesto za Boookira
garant
@PrgaviKrajisni E moj druze, od predstavljanja ovakvih projekata do pocetka izgradnje nekad prodje i decenija a u mnogim slucajevima izgradnja nikad ni ne krene!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Here we go, here we go....