Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
uniforme policajaca kao postari
bilo je prilike da vidimo kako izgleda uniforma koju prave u BiH..ninasto ne lici kao nova a posle par pranja kao da je stara 5 godina..vi hocete da naplatite kao oravu uniformu a smece ispirucite
Znaci mozemo raditi za diadora, boss, praviti presvlake za carrera sjedista al ne valjamo za nasu policiju? Ako se neko brine za kvalitet, pa ima brate inspekcija. Ima sistem provjere. Narucis prototip, ako je to zadovoljavajuce dogovore se dalji detalji oko nekih ispravki, definise to ugovorm, narucis prvu seriju i ako to sto je dostavljeno nije po ugovoru ne moras platiti. Pa da vidimo ko ce raditi fuserski.
@serbos pa ti covjece ko da sam sebe ne cujes. To su sve problemi jer je neko korumpiran i zeli da zaradi na ustedi materijala. Koristi losiju boju itd. Znaci treba kazniti i onog koji tako radi i onoga ko je to odobrio. Treba postojati sistem projere. Ja govorim sta treba generalno a ti opet izbjegavas taj sistem. Sta ce ma ca cesta koje trebaju imati 8cm asfalta a imaju 5cm? Hocemo i to sad davati u ruke strancima ili cemo uvesti sistem pa ako neko uradi kako ne treba onda ga kazniti?
Zašto niste naveli šta od vaše opreme koja spada u uniformu koriste policija Austrije, Slovenije i ostale koje ste nabrojali? Jedino možda čarape!
E jeste više dosadni sa svojim žalopoljkama. Ko vam je kriv kad ne znate ni brojeve iste uraditi. Vaši proizvodi su dno dna.