{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tri kablovska operatera ujedinjeni u Telemach

F
1.10.2010. u 18:49
0
4
Tri kablovska operatera ujedinjeni u Telemach
0
Tri kablovska operatera ujedinjeni u Telemach
Britanski investicioni fond Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacijskih kompanija širom Evrope (Aster u Poljskoj, Invitel u Mađarskoj, Orange u Austriji), te zajedno sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) vlasnik Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji, ušao je i na bosanskohercegovačko tržište preuzimanjem kompanija BH Cabel Net, Elob i Global Net.
Ova tri kablovska operatera pružaju usluge u Sarajevskom, Zeničko-dobojskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu, putem svoje široko razvijene mreže.

Ujedinjenje će unaprijediti servise sve tri kompanije, koje će uvođenjem najsavremenijih tehnologija tržištu ponuditi kvalitetne servise digitalne televizije, interneta i telefonije.

Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, dostupne su i usluge nove generacije, potvrđeno je u ovoj kompaniji.

Krajnji cilj je poboljšanje kvaliteta usluga koje se pružaju dosadašnjim i novim korisnicima, uz uvođenje najviših standarda koji vladaju u svijetu telekomunikacija.

Analogna kablovska televizija imat će od sada 67 programa, od toga 19 domaćih, osam regionalnih, četiri filmska i serijska programa, sedam sportskih kanala, osam dokumentarnih, devet dječijih, zabavnih i muzičkih kanala, kao i 11 stranih i jedan interni.

Na informativnim (internom) kanalu gledaoci će moći pronaći i spisak ponuđenih kanala, kao i frekvencije preko kojih će ih moći pratiti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: