Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ode koji inspektor u bingo ako smije pa nek sankcionise, opet udaraju po "sirotinji"
Ne smiju dirati trgovce iz vise razloga - prvo politicki su zasticeni i donatori su stranaka, drugo od njih zavise dobavljaci, porez, radna mjesta, BDP itd.
PVC kesa treba biti 10 KM pa bismo se mozda i opametili. Krenem od kuce u nabavku, ponesem SVOJA dva cekera i sve mi stane. Kakve crne pvc kese, gdje se god okrenes plastika po granama i pored ceste. Neosvjesteni smo a kad skontamo valja nam piti zagadjenu vodu, saditi u kontaminirano zamljiste, nezdrav zrak vec udisemo. Mislimo na svoju djecu ako smo vec sami sebi nebitni.
Bingo,Konzum,Merkator,DM, itd da ne nabrajamo dalje. Ali zato je inspektor naplatio kaznu nekom malom trgovcu koji se bori i prehranjuje obitelj boga pitaj kako!!
kesa je kesa. bio logo il nebio
Sta se pravite ludi , pa svaka trgovina to radi ... jel vi mislite da smo debili imate zakon koji mozete zaboravit , mrtvo slovo na papiru . Da radite svoj posao kako treba vrlo brzo bi sve u red doveli , al ne vama draze veceru uzet jednu nego u budzet par milja donijet aa inspektori majmuni
Znači, kese s logotipom su problem. Pa znao sam ja da nešto koči ovu državu, ali nisam skont'o odma' jer je to "prikriveno bojama firme". Kesom protiv države.
Jedino granap i pekare jos daju besplatne kese sve ostalo se naplacuje svaka reklamna kesa. Eto niko ne zna da se kese naplacuju gdje to oni kupuju 😂 glupost stvarno
Što hitnije zabraniti ikakve plastične vrećice i to je to
Cuj prikriveno. Prije ce biti otvoreno. Ista stvar kao i sa auto kucama. Npr Kramar prodaje auta sa svojim logom i reklamom na autu. Nisu mi samo jasni oni koji kupe takvo auto i onda besplatno reklamiraju Kramara.
@preludezalude to da se zna gdje je kupio auto... snobovština je to...
Udruzenja su se borila ko fol za spas planete i prestanak koristenja plasticnih kesa a samo zarad interesa velikih trgovinskih lanaca prvenstveno SDAovog Binga.
Ko vas placa da ovakve destruktivne tekstove servirate narodu.....ne daju zaraditi sirotinji cenera....ispitajte silne zgrade i stanove zemljista i tendere.....za jedan stan od 100.000 km moze se bas dosta kesa kupiti....vi po bjedi udarili sramota
Moze neko objasnit ovo u jednoj recenici? Hvala
U njemackoj cesto kupujem u jednoj GAZI turskoj prodavnici, super kese....djaba. Inace u velikim supermarketima je 15 centi za papirnu kesu. A plata +2000€ Netto.
@Mi9TXiaomi Rijetki naši imaju 2000+ netto.
Prikrivno prodaju reklamne kese hahahaha iz binga ko god izadje kesa Bingo u rukama, bas su sakrili i kamuflirali prodaju
I treba da naplaćuju, kakve veze ima jel bjanko il je reklamna, neka se smanji upotreba istih, neka dignu još cijene. Dok su se đzaba dijelile, kako su kupci tražili daj još jednu. Čim je krenula naplata, trgovac otkuda kesu, a sa druge strane čuješ, nemoj kucat, ko ti je rekao...