100 najboljih brendova
0

Promo / Trgovci su izabrali Café Brazil kao jedan od top 100 proizvoda u BiH

Sponzorirani članak
Na svečanoj promociji održanoj u utorak u hotelu Holiday, proglašeno je 100 najboljih brendova koje svaka bolje snabdjevena trgovina mora imati na svojim policama u sezoni 2018./2019.

U konkurenciji od 400 brendova koje je predložila Istraživačka agencija Nielsen iz Sarajeva, trgovci su glasovali putem online upitnika i odabrali najbolje iz ponude.

Upravo je ovo "Must Have" priznanje pripalo i Café Brazil kao jednom od vodećih domaćih proizvođača kafe u BiH u kojem su trgovci i potrošači prepoznali kvalitetu te zasluženo Café Brazil postavli na tron sa najuspješnijima u poslovanju.

Kompanija Eurovip je izgradila ime Café Brazil koje traje već 28 godina, a koje se temelji na izvrsnoj kvaliteti, originalnoj domaćoj recepturi, korištenju najsuvremenije tehnologije koja omogućuje punoću okusa i savršenu aromu njihovih proizvoda. Članica su Udruženja Kupujmo i koristimo domaće, a zvjezdica "Kvalitetan proizvod-proizvedeno u BiH" Eurovip ubraja među dva vodeća prerađivača kafe u BiH.

"Ukoliko niste probali Eurovip proizvode, svakako vam preporučujemo da požurite do najbliže trgovine i uvjerite se u njihovu kvalitetu", pozvali su iz Eurovipa.

Café Brazil možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram na kojima možete pročitati interesantne tekstove vezane za najdraži napitak kao i osvojiti Café Brazil proizvode kojima nagrađuju svoje vjerne pratioce.