Ocjena kupaca
47

Trgovački lanac FIS i brend namještaja Ambyenta dobitnici priznanja Best Buy Award

FIS i Ambyenta dobili su vrijedno priznanje
FIS i Ambyenta dobili su vrijedno priznanje
Kupci su ponovo potvrdili da je Ambyenta namještaj sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u Bosni i Hercegovini, a FIS najbolji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice.

FIS i Ambyenta dobitnici su prestižnog priznanja Best Buy Award za 2023/2024. godinu, kojeg dodjeljuje renomirana švicarska organizacija ICERTIAS na osnovu istraživanja tržišta, a u skladu s međunarodno priznatim metodama.

Priznanje Best Buy Award 2023/24. za najbolji omjer cijene i kvalitete za poduzeće FIS u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma, vrta i okućnice te za Ambyentu u kategoriji proizvođač namještaja, dokaz je da su kupci te šira javnost ocijenili ova dva brenda kao apsolutne lidere kada je riječ o ponudi najbolje vrijednosti za novac na bosanskohercegovačkom tržištu.

Best Buy Award certifikat za FIS
Best Buy Award certifikat za FIS

Međunarodno priznati simbol kvalitete i pristupačnosti Best Buy Award, dobiven na temelju mišljenja i ocjene kupaca, potvrđuje stratešku opredjeljenost FIS-a i Ambyente u pružanju izvrsnih proizvoda i usluga po poštenoj cijeni.

Novim priznanjem, nastavljen je kontinuitet uspješnosti kompanije FIS i njenog brenda namještaja Ambyenta.

Prvi Best Buy, poduzeće FIS je dobilo 2014. kao shopping centar sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, a potom, nekoliko godina zaredom i priznanje Customers Friend za najbolji korisnički odnos s potrošačima.

Best Buy Award certifikat za Ambyentu
Best Buy Award certifikat za Ambyentu

Godine 2015. Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL - medalju za kvalitetu, zasnovanu na iskustvu kupaca. Daljnji razvoj Ambyenta namještaja prema potrebama i željama potrošača rezultirao je i Best Buy Awardom za 2019/2020. za najbolji omjer cijene i kvalitete na domaćem tržištu.

"Ponosni smo na ponovo dobiveno prestižno međunarodno priznanje Best Buy Award 2023/2024. koje je za nas motivirajuće, ali i obavezujuće u budućem poslovanju, podizanju standarda kvalitete i stvaranju još boljeg korisničkog iskustva kupaca. Želimo da prodajni centri FIS i naš brend namještaj Ambyenta ostanu, na temelju povjerenja i zadovoljstva, izbor broj jedan kupaca u Bosni i Hercegovini", poručuju iz kompanije FIS.