Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće moći !......decoooodecooOOOoOOo...decoooooo...buši neće da plate! buši hahaha, buši, hahahaha, buši,...
Optimalna je preko Pala.
Smrdljiva vlaska sirotinja bi prvo trebala da poveca penzije da ispred mene iz kontejnera ne iskače više krezavi Draganče i trazi marku.Dopizdio je više što jest-jest.
samo optimalno, to to¡
Taman jos povezu sa Hrvatskom i nek ga nazovu "Oluja".I dozvoliti kretanje traktorima po autoputu . :D
To mora preko Sarajeva, zvace se auto put brastva-jedinstva.
Za traktore je svako rješenje optimalno
Optimalno.....Kroz kuruze !
Na toj dionici uopšte ne treba autoput, jer znamo svi da traktori ne mogu postići neku veliku brzinu. O zaprežnim kolima da i ne govorimo...
Uf tako će te lakše do Srbije, kad 5 korpus upadne u Banja Luku.
@MostarskiRamb0 Kolko se ja razumem u kozmetiku 5i korpus je iz Bihaca a ti Mostarski rambo, pa nesto kontam ti vec unapred odluci da dezertiras. Pametno, neka drugi ginu, lakse je na netu..
Put kvalitetat, koji ce dovesti da se skrati vrijeme putovanja uz putarinu je svaki opravdan i da se gradi kreditnim sredstvima. Nasi slijepci to ne vide i ne znaju
Najoptimalnije je neispravno i ne postoji, postoji ospravno samo optimalno. Ovo ne znam stvarno tko i sta pise