Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Steta i Trojka, vrh tramvaji! 👏🏻👌🏻 Da je SDA vlada vodila ovo, dobili bismo neko tursko smece, plus bi se SDAovci ugradili naravno.
Kad smo mogli cekati 25 godina mozemo jos dvije
Dobar tramvaj izabran bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prvi ce za 2 godine…
Pa znas koliko treba da se proizvedu? Morat ce biti prilagodjwni sarajevskim sinama itd. Ne prave toalet papir, nego tramvaje.
Da budem prvi u otkrivanju afere. Kad Šteta i pogani SDP nabavljaju jedan tramvaj košta 2.27 miliona eura. Kad normalne države nabavljaju onda je to uvijek ispod 2 miliona eura. Krakow je nabavio iste ove Stadler Tango tramvaje SA REZERVNIM DIJELOVIMA po cijeni 1.95 miliona eura. Plus je kod njihovih veći kapacitet putnika. Češki grad Ostrava je ove iste plaćao po 1.05 miliona eura duplo jeftinije. AFERA U NAJAVI second.wiki/wiki/dpo_nova
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da ne bude GENERACIJSKA PLJACKA! (i takm sa federalnom vladom i respuratorima)
tek za dvije godine??? pa hocu li ja ista docekati
Dok stigne u sake ovoj seljadiji koju je sda dovukao u grad nece qurcu valjati, i jos kada budu krali dijelove sa njega
Ko živ ko mrtav za 2 godine
ZNAL SE KOLIKO JE SVAKI OD NJIH DOBAR? SLUTI LI SE STA? Hahahhahaha
Projekat je fin i pozitivan i previše medijski eksponiran.Ne kupuju ga buđetskim uštedama nego beskonačnim kreditima,tako da to nije nikakva mudrost.Vidjećemo kako će to funkcionisati,dotad sretan rad.
vrh tramvaji... daj kupite bogati barem još 2 voza od ovih njemaca da imamo normalne linije i vozove.. barem Mostar - Sarajevo .. da one lomokotive ukinemo više
A stečaj-GRAS da ih upravlja jeli hahaha
Sto li nesto kontam da necemo mi vidjete te tramvaje ni narednih 5 godina !
Bolji od onih sto ih SDA dobila djabe s turskog otpada
Za dvije godine? Tko živ tko mrtav do tad. BiH neće ni postojat tad vjerovatno
Ispade da jedan tramvaj košta preko 2 mil. eura?
haha za 2 god. bas ljepo nema nista od toga narod ce zaboravit a oni pare pokrast
Evo ja uzimam novo auto u toj i toj boji sa tom i tom opremom i rok isporuke je 3 mjeseca, odnosno 90 do 100 dana. Tako da ovo za tramvaje je ok, jer trebate uzeti u obzir da nismo jedini za koga prave tramvaje i da već imaju narudžbe za druge kupce, koji su prije nas naručili.
Za dvije god.,bit ce samo starci i SDA-ovci koji lizu dupe Bakiru i ostaloj kriminalnoj mafiji