Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toschiba prnula u schischiba
Zovnu Fadila oprosti i on ce ih ubjedit da nije to nista pa onda Plenkovica da ih preuzme za dan dva i gotova stvar. Najjaci su oba za ove finansijske otpise, nerevidirane
Smece od laptopa. Nakon godinu dana ga mozes komotno baciti u smece.
imaju manji dug nego agrokor
...ovdje se navodi gubitak od par milijardi dolara u par mjeseci, a ni prodaja jednog sektora za 27 milijardi ne rijesava situaciju...znaci, daleko je to od Agrokora. Nebitno, oni su meni jedan od najboljih proizvodjaca danasnjice...jos uvijek drze kvalitetu...neko je naveo klime za koje kao serviser mogu reci da su odlicne. Takodjer, liftovi koji u Europi nisu bas zastupljeni, ali su prvi u Aziji su takodjer odlicni.
Ovako će i nama biti na sljedećim izborima: "Bosna objavila nerevidirane izborne rezultate, upitna budućnost države."
Japanac je beskompromisan u kvaliteti ali to ima cijenu, a narod vise voli kupovati jeftino kinesko smece,dzaba sto na popravke izadje na isto kasnije.
@Nokian808 ja samo znam kad kazes toshiba, honda, sony,mitsubishi,panasonic, tome smrti nema..ovo ostalo ne priznajem..naravno svako ima svoje glediste.
ako bude strajk zovite mileta ronhila, zgajbom pive razbije strajkove
Al su im dobri laptopi sto jes jes ne znam kako su mogli negativno poslovati.Brzo se razvila njihova marka opcenito.
Toshiba je i dalje najkorištenija klima u BiH, a vjerovatno i u svim ostalim zemljama trećeg reda. Ne vidim zašto su na gubitku...
Možda zato što klima nije ni 0.5% njihovih prihoda ili poslovne matrice. Nisu granap, milijarde su tu u pitanju, medicinska oprema, robotika su upitni odjeli iste itd.
@muhamed112 @jogy28 Vi baš ne kontate. TO ŠIBA je najpopularnija klima u BiH. Otvoriš oba prozora na autu i to šiba.