Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volkswagen je 2019. godine dostavio 11 miliona automobila, a Toyota - vodeća automobilska kompanija svijeta, prodala je devet miliona vozila svojim kupcima tokom 11 mjeseci 2019. TOYOTA VODECA PRODALA 9 MILIONA ????? NISAM ZNAO DA JE 9 VECI BROJ OD 11
vodeca kao kompanija i ukupna prodaja vozila, koja ne vazi samo za 2019u
@Nistanovo volkswagen je grupacija, posjeduje od seata do buggatija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čitajući dosadašnje komentare na Klixu ovo auto ništa ne valja, nema budućnosti za električni motor a i vlasnik je budala. Kome vjerovati?
@redrox ima buducnosti ali pazi sad za novi Audi eTron baterije traju 8 godina a zamjena je samo 25.000 EURA pa skontaj malo
Pa zar ce ga iko drzati 8 godina u vlasnistvu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tesla je smeće i kao takvu je treba i tretirati.
Dobra im je marza ako su sa cca 350 000 vozila zauzeli drugo mjesto.
sto ti je pogana americka propaganda.....nesto sto je staro 10 godina ima vecu vrijednost nego nesto staro 100godina.ne valja HUawei,ne valjaju auti,ne valja nista iz europe izgleda. A ona futava amerika izgleda ko smrdljivi geto,i tvrdim da u europi nema takvih mjesta! najvece zlo modernog doba je ova futava Amerika. Ali polako,propalo je sve jedno carstvo pa tako ce i ovo...najsmrdljivije i najpoganije!
U svemu ovome nervira čovjeka što su električni auti tako skupi, a trebali bi biti puno jeftiniji od vozila sa SUS motorima. Elektro motor je puno jeftiniji, manje je tu dijelova, mjenjač faktički i ne postoji... Ali ne, ne može sirotinja, kojoj bi trebalo omogućiti jeftiniju vožnju, doći do ovakvog auta. Ono je rezervisano za bogate, da budu još bogatiji, a sirotinja u golf dvicu. Zato prezirem sve ovo što se odigrava oko elektro auta.
covjek iz niceg napravi giganta za deset godina, a kod nas nisu ni onog sto guzi djecu u gluhoj bukovici uspjeli osudit. kopamo tunele od 200 metara 8 godina, trotoari su nam kapitalna djela a rjesenje za zagadjenje nam je podjela maski...
meni je tesla ruzan dizajn kao neki citroen.nema auta bez svabe
ko koga ovde hebe: Volkswagen 2019 godine 11 miliona automobila, Toyota - vodeća 9 miliona Tesla 367.500 automobila
@ehoo Ti sam sebe, kad nisi naučio da se kruške i jabuke ne mogu upoređivati samo na osnovu toga koliko ih ima.
Vw je kao nokia, prespavao tehnolosku revoluciju
@gooUser1556384904 11 000 000 > 350 000
Moj komentar je sarkastične prirode zato što mi obožavamo da pljujemo po svemu što je novo i inovativno.Bio sam vlasnik Jetta-e a već dvije godine imam Teslu tako da sam upoznat sa svim prednostima i manama.
Vw cc Jebacko mi je auto totalno R-line,dsg,allrad bolje nema
@1Pahuljica1 Još da ti je imati, bilo bi super.
Vozio sam se Tesla S modelom, auto ubrzava nenormalno, zanimljiv je autopilot, ostalo je na nivou Dacia-e. Zazori su katastrofa, bukvalno kao da su ga djeca sastavljala, zadnje sjedište škripi, stop svjetla magle. Iskreno za auto od 450000 $ malo je to smiješno.
Nece kod mene elektricni auto nikad, kada ne bude benzinskih, ja idem autobusom.
Bit ce i bus... e-bus! 😀
Ma bezveze, kvare im se auta