Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesil ti onaj sto na drzavnim jaslama dere 19500 KM mjesecno plus godisnji bonus. Za te pare ovo sto izjavljujes je glupo. Tebe i tvoje pajdase u osiguranju treba spustiti na normalnu plato od po 3500 KM.
Nemoj mido da at negativne nismo budale, a i ti ces sve svuci da ce i tvoja djeca pocekati. Nemozes i pozaposljavat, samo jednom kretenu uspije sumnjam da ce tvojim kretencicima. Iako pokusavas da napravis obiteljski biznis od tog osiguranja.
Nego poza na slici ti je kao da si se nesto naduo, jesil stvarno tako uobrazen, il jemozes da obavljas nuzdu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ko-se-sjeca-afera-jos
www.sase.ba imate finansijski izvještaj SOSOR za 2014. godinu. Sve govori onome ko "zna u brojeve"..
Mrš reketaši jedni! Kome plaćati osiguranje i zašto!? Da institucije bolje rade svoj posao osiguranje nebi ni trebalo.
ih sta s eovaj para naklepo.....
25,000 km mjesecno... To je objavio klix