Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je 2002 rekao da će autoput biti gotov do 2007 i danas prodaje maglu. 15 godina kasnije on i dalje u fotelji, a 2022 ce biti 20 godina od te izjave
I meni je plan do 2021 da upišem još jedan fakultet,da naučim još jedan strani jezik i da doktoriram u oblasti za koji već imam diplomu.U međuvremenu plan mi je i da uzmem novi auto,kupim još jedan stan,kao i još jednu vikendicu po mogućnosti na moru jer jednu već imam na planini.Također mi je plan da redovno idem u teretanu i stešem guzove i pivski stomak,a po mogućnosti da nađem i jednu mlađahnu ljubavnicu za koji mi zena nece znati.Lako je planirati,valja ga sprovesti!
Mogo si jednostavno napisati da imas stan i vikendicu da si zavrsio fakultet i da imas ocito solidna primanja..
@Glupan98 Stan naslijedio od roditelja,vikendica dedina,završio fakultet u Kiseljaku, a primanja nemam nikakva jer sam nezaposlen,a to me ne sprečava da imam veeeeelikeeeee planove za 2021. godinu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel' hidžretske?
Mhamu li vam lazovsku i lopovsku!!
Do juce plan bio 300 kilometra do 2018, bez dodatnih akciza.
ove autoceste ce se prije ili kasnije morati dati pod koncesiju,nažalost.Ko misli suprotno neka pogleda Madjarsku,Sloveniju i Hrvatsku,zemlje ekonomsko jače od nas koje su uradile isto.Hrvatska još drži vecinu autocesta ali razmišljaju o koncesiji,jer krediti za naplatu dolaze i oni su ogromni.Samo jedino riješenje su vinjete koje donesu više para državi ,a ne naplatne rampe
Glavnoje da ćete vi po naređenju Fahra brzo spojiti Jug Hrvatske sa Z.Hercegovinom i brza cesta RS sa Srbijom
Obecavali su nam izgradnju autoputa, nisu napravili ni 1 metar autoputa a sada nam prodaju pricu za 2021 godinu. Oni bas misle da smo mi svi budale!
Ako se ovako nastavi i ako nas je išta Bosansko-Hercegovačka povijest naučila 2021.god bi mogli početi jedni od najozbiljnijih socijalnih protesta i kolapsa države, je ipak puk BiH je naučio trpiti 30.god, ali nakon toga kreće kolaps! Autoceste nam onda neće puno pomoći ili pak će nam pomoći da protjeramo određena političare!
Akciza 30 pf na uvoznu vodu...
Jednostavnije je i brze oporezivanje kladionica
izdrknedrkizdrknedrk.. ne bi da komentarisem
izdrknedrkizdrknedrk.. ne bi da komentarisem
Kako ima snage sebe u spiglu vidjet???!!!
kad mislite početi?!
a jedini način da opradaju pljačku jer sve je manje para od kredita je da dižu namete na raju, ko izgradićemo put hajte poskupite gorivo, ko zaposlićemo milion (iako će oni odseliti u roku 3 godine) ljudi hajte dignite poreze na platu .. usmrdila se ova lafina ..
Ništa novo ! Priča traje od 2002 godine ! Pokažite javno i transparentno studiju ekonomske isplativosti ! A onda do u detalje pokažite KO i KAKO će vraćati kreditna zaduženja ! Sve ostalo je sveri OBMANA i PREVARA !