Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri mjeseca se borim sa vama da nadoknadite stetu a vi me saljete u Rajlovac da tamo trazim pravdu tamo gdje ne postojite
Zasto ne rijesavate probleme koje ste nacinili svojim korisnicima tj. nanjeli im materijalne stete i bjezite od odgovornosti
ĐIKANMAH: Telemach je jedan od sada već klasičnih primijera kako Tariguzija na čelu sa beogradskim četnicima pokušava u što većoj mjeri nadzirati, presretati telekomunikacije (uključujući Internet i TV) u Bosni (kao i tokom devededesetih godina). Nemojte biti naivni da je bezbjednost jeftina ili besplatna. Korištenjem i plaćanjem tog đikanmaha olakšavate nove genocidne radnje koje će Tariguzija ponoviti ako joj se ukaže nova prilika.
POTOMCI SOLUNSKIH ČETNIKA: Vučić, Dodik, Šešelj i Tadić su samo neki od mnogih potomaka Srbijanaca koji su između dva svjetska rata dolazili u Bosnu, i etničkim čišćenjima otimali zemljište od Bošnjaka i Hrvata.
Besplatan net radi nekog SFF a stalnim korisnicima pipak.
Besplatan net radi nekog SFF a stalnim korisnicima pipak.
...đe ta festivalska street?
Gdje se sta poklanja i daje besplatno nema BH Telecoma
ja hoću teletekst