{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Telemach i ove godine s košarkaškim savezom i reprezentacijom U18

S
18.6.2018. u 13:07
64
Telemach i ove godine s košarkaškim savezom i reprezentacijom U18
64
Telemach i ove godine s košarkaškim savezom i reprezentacijom U18
Kompanija Telemach obnovila je ugovor s Košarkaškim savezom BiH, te je na taj način direktno doprinijela pripremama muške U18 reprezentacije za odlazak na Evropsko prvenstvo u Latviji.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Odluka kompanije Telemach da drugu godinu zaredom podrži Savez došla je samo nekoliko sedmica prije zvaničnog okupljanja muške košarkaške reprezentacije BiH starosne dobi do 18 godina, koje je planirano za 26. juna tekuće godine. Telemach"će bodriti reprezentativce tokom napornih treninga, kao i tokom "testnih“"utakmica s reprezentacijama Slovenije i Crne Gore.

"Veoma sam sretan što je Telemach drugu godinu zaredom sponzor naše juniorske muške reprezentacije, čime još jednom dokazuje društvenu odgovornost i podržava bosanskohercegovačke sportske nade. Košarkaški savez Bosne i Hercegovine će zahvaljujući Telemach-u obezbjediti sredstva za juniorsku reprezentaciju, te njihov odlazak na Evropsko prvenstvo. Iskreno se nadamo da će i druge kompanije krenuti njihovim primjerom, a naši juniori će svoju zahvalnost pokazati na terenu, igrajući među najboljim reprezentacijama Evrope", kazao je Sejo Bukva, potpredsjednik KS BiH.

Kompanija Telemach će s košarkaškim reprezentativcima tokom ovog i narednog mjeseca imati niz aktivnosti, a u sklopu istih je planirana i posjeta osnovnoj školi "Aleksa Šantić" u Sarajevu, kojoj je Telemach pomogao u uspostavi elektronskog dnevnika. U sklopu aktivnosti, također, je planirano druženje naših reprezentativaca s građanima Sarajeva i to u Korisničkom servisu kompanije Telemach u BBI centru.

"Već tradicionalno podržavamo najbolje kolektive u BIH i zbog toga nam je čast što obnavljamo ugovor s Košarkaškim savezom BiH, odnosno muškom U18 reprezentacijom. Smatramo da je to sportski kolektiv, koji ima kvalitet i potencijal za ostvarivanje značajnog rezultata na Evropskom prvenstvu u Latviji", kazao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach.

Predstavnici kompanije Telemach bit će uz naše reprezentativce i na sarajevskom aerodromu, odakle će im poželjeti sreću na Evropskom prvenstvu, koje počinje 28. jula 2018. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: