{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Telekom RS": U novu godinu sa nižim cijenama

F
30.12.2007. u 12:15
0
0
"Telekom RS": U novu godinu sa nižim cijenama
0
"Telekom RS": U novu godinu sa nižim cijenama
Od 1. januara 2008. godine, u skladu s pravilom Regulatorne agencije za komunikacije (RAK), u fiksnoj telefoniji će biti u primjeni nove cijene razgovora, saopćio je "Telekom RS-a", uz ocjenu da će nakon ovog rebalansa cijena njihovi pretplatnici razgovarati po najnižim cijenama u BiH.
U pretplatu od 7,5 KM bit će uračunat bonus od 3,2 KM, a cijene razgovora će ostati iste ili biti znatno niže. Do sada je pretplata iznosila šest KM.

Tako će cijena lokalnog razgovora biti jedinstvena u okviru cijele mrežne grupe, te ostaje na istom nivou i iznosit će 0,02 KM po minutu.

Svi korisnici unutar mrežne grupe razgovarat će po cijeni lokalnog poziva, a samim tim su cijene međumjesnih razgovora niže oko 44 posto.

Smanjena je i cijena poziva između mrežnih grupa u BiH za više od 16 posto (umjesto dosadašnjih 0,109 KM/min iznosi 0,091 KM/min).

Po prvi put korisnici fiksne telefonije moći će da izaberu tarifu "Prijatelj broj" i razgovaraju sa izabranim brojem iz naše mobilne mreže po izuzetno povoljnoj cijeni od 0,05 KM/min.

Također, značajan je pad cijena u međunarodnom saobraćaju, i to - više od 20 posto niža cijena poziva prema Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji, a prema Evropi i svijetu više od 10 posto.

“Telekom RS-a“ podsjeća da korisnici njihove fiksne mreže mogu odabrati jedan od postojećih dodatnih paketa i razgovarati po nižim cijenama do 50 posto za pozive prema zemljama bivše Jugoslavije i svim evropskim zemljama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: