24. rođendan
32

Tehno-Mag rođendanska proslava uz 24% popusta na cijeli neakcijski asortiman

Tehno-Mag ove godine proslavlja 24-tu godišnjicu poslovanja te tom prilikom želi izraziti veliku zahvalnost svim svojim kupcima koji im već 24. godine kontinuirano ukazuju povjerenje i biraju upravo Tehno-Mag za mjesto svoje kupovine.

Svaka proslava rođendana tradicionalno protiče u dobrom raspoloženju, ugodnom društvu i mnoštvu poklona. Upravo takvu rođendansku atmosferu kreira i Tehno-Mag za svoje kupce, smatrajući da je povjerenje kupaca najveći poklon koji svakodnevno dobivaju.

Za svoj veliki dan poklanjaju 24% popusta, na neakcijski asortiman od 24.6. do 27.6., za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje. Ljubitelji online kupovine popust mogu ostvariti primjenom koda rodjendan24 u korpi ili pozivom na 033 612 188 i 033 716 110.

Tehnomag ove godine ne proslavlja samo rođendan, već i nagradu za najbolju trgovinu za prodaju kućne tehnike - nositelj je Qudal medalje po drugi put za redom.

Ako ste u potrazi za novim ili većim televizorom neka vaša potraga završi u Tehno-Magu, a uz to će vas i počastiti sa 24% popusta. Istražite najbolju ponudu televizora brendova Sony, Samsung, Philips i Elit i počastite se najboljim cijenama, jer nema ljepšeg završetka dana od uživanja u omiljenim filmovima ili serijama na odličnom ekranu.

Renovirate kuhinju, mijenjate kućne aparate ili opremate svoj novi stan ili kuću, idealno mjesto sa izvanrednim izborom modernih i funkcionalnih uređaja brendova Samsung, Bosch, Whirlpool, Indesit, Candy, Elica pronaći ćete u Tehno-Magu, a sada još i sa rođendanskim popustom od 24%. Nova mašina za pranje i/ili sušenje veša će vam u velikoj mjeri olakšati svakodnevnicu, lijep i funkcionalan frižider vaše namirnice dugo sačuvati svježima a veliki izbor ugradbenih aparata, izrađenih po najnovijim tehnologijama i standardima, olakšati pripremu ukusnih jela. Pri kupovini ćete dobiti profesionalne preporuke i savjete kako donijeti odluku o tome koji su to modeli idealni baš za vas i vaš ambijent.

Mali uređaji su često najveći pomoćnici u našim kućama. U Tehnomag poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, miksere, pekače hljeba, pegle, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje.

Drage dame, ne propustite priliku da postanete vlasnica nekog od novih uređaja za epilaciju ili tretiranje, njegu i uređivanje kose po super povoljnoj cijeni. Visokokvalitetni uređaji izrađeni po najnovijim tehnološkim dostignućima renomiranih svjetskih brendova kao što su Dyson, Panasonic, Tefal, Krups, Rowenta, BaByliss, Braun, Beurer i još mnogi pridružuju se rođendanskom slavlju i u suradnji sa Tehno-Magom vas daruju sa 24% popusta.

Snaga i brzina su dobile novi izgled, a i novi popust. Funkcionalnost i dizajn su jednako važni kada birate omiljene gadgete. Obradujte sebe ili neku dragu osobu novim mobitelom, slušalicama ili možda zvučnikom iz Xiaomi asortimana, a sada i sa 24% popusta.

Kao što bismo svi trebali, Fitbit je zdravlje i fizičku aktivnost stavio na prvo mjesto svog razvoja i unapređenja. Najnoviji asortiman pametnih satova, narukvica ili trakera koji su tu da vas inspirišu na pokret i brigu o sebi, ćete pronaći upravo u Tehno-Mag-u. Ako tražite najnovija tehnološta dostignuća u IT i gaming opremi, iskoristite rođendanski popust na White Shark asortimanu, brendu koji je svoj razvoj podredio prvenstveno gamerima, a i svima koji žele kvalitetnu opremu sa pristupačnim cijenama.

Rođendansko slavlje traje od 24.6. do 27.6. Tokom proslave 24. rođendana, svi kupci ostvaruju 24% popusta za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje, na kompletan neakcijski asortiman. U akciji nisu uključeni Apple i Samsung mobiteli, tableti i nosivi uređaji.

Ostaje još samo da posjetite Tehnomag prodajne salone ili www.tehnomag.com i uživate u izvanrednoj ponudi, te se počastite super popustom, koji su obezbjedili za sve nas.

Tehno-Mag - 24 godine s vama.