Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Londonunse sastao sa Brnabićkom?! Pa stvarno imaš li mozga drug????
Vidi Ane što joj paše pored Kurtija :)
Prvi s desna samo prije par dana obeča voždu da nema odlučivanja u VM kojim predsjedava... A , več danas na važnom skupu u Londonu izjavi kako će on učiniti sve da BiH ispuni sve svoje obaveze i da krene...i tako to , jel te bre...! Ako se ovome doda i more intervjua koje je ba-ja dao tokom vikenda , i u kojim bi ga čovjek na grdene rane privio , sve je jasno kao dan ... PS : čeka se odluka o sankcijama za....
ja o ovom jačanju ekenomske saradnje slušam zadnjih 30 godina. Paaa niša nebi
Kad nasi odu na ekonomski forum i samit i pricaju o ekonimiji o ulaganjima dodje mi da povracam. Non stop neko ide i trubi bezveze trosi drzavne pare a ulaganju ekonomska u Bih cista nula. Ulaganja iz EU u Bosnu su samo zaduzivanje kredita za krpljenje proracunski rupa.
Ko je ovaj zgodni političar u zelenom kaputiću?