|

TechCruise: Otvorena najveća ICT poslovno - tehnička konferencija u BiH

TechCruise: Otvorena najveća ICT poslovno - tehnička konferencija u BiH
183
Sponzorirani članak
19.9.2019. u 15:57
0
komentara
183

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Tech Cruise, prva i najveća ICT poslovno - tehnička konferencija u BiH, otvorena je danas, 19. septembra 2019., na jezeru Modrac.
Riječ je o događaju koju nudi širu sliku digitalne transformacije, ali i naglašava važnost praćenja trendova u digitalnom svijetu kako bi se izvuklo najbolje od mogućeg te stvorila što veća konkurentnost i benefiti. Očekuje se da konferencija Tech Cruise, unutar sljedeća tri dana, donese nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive poslovne i digitalne kulture unutar kompanija.Više od 300 prijavljenih učesnika imat će priliku tokom tri dana trajanja konferencije slušati preko 50 predavanja raspoređenih u četiri sale.

Poslovno - tehničku konferenciju Tech Cruise otvorio je Denijal Tulumović, premijer Tuzlanskog kantona. On je izrazio svoje zadovoljstvo održavanjem ovako velike poslovno - tehničke konferencije na području Tuzlanskog kantona.

Ispred organizacionog odbora TechCruise obratila se Amra Brkić, marketing menadžer kompanije Imel d.o.o. koja je naglasila razloge i važnost održavanja konferencije.

Riječima dobrodošlice, učesnicima se obratio i Izudin Čeliković, predsjednik uprave kompanije Imel d.o.o, koji je i glavni organizator ovog velikog ICT dešavanja.

Svojom prisutnošću i kratkim obraćanjem, konferenciju su također uveličali Edin Delić, načelnik općine Lukavac i Tatjana Vučić, direktorica Bit Alliance.

Iz organizacije Tech Cruise konferencije, naglašeno je da ona predstavlja jedinstvenu priliku za B2B i networking među kompanijama, kao i upoznavanje sa dobrim praksama nekih od vodećih BH kompanija iz oblasti proizvodnje, trgovine, finansija, turizma i uslužnih djelatnosti koje se susreću sa mijenjanjem i trasformacijom različitih procesa svih sektora u okviru ekonomije, dajući potpuno drugi pravac i dimenziju u odnosu na tradicionalno poslovanje.

Podršku i učešće TechCruise konferenciji pružili su: DELL EMC, Kaspersky LAB,
LENOVO, Huawei, KimTec, Posao.ba, Intellinet, APC, Vertiv, D-Link, QNAP,
ComTrade, Lexmark, Microsoft, ASBIS, Centar za poslovnu edukaciju -CPE, NLB
Banka, EPSON, Jochen Schwizer MyDays Group, JP Spreča, Gauss, BitAlliance,
Adizes South East, Escape, Europska Banka za obnovu i razvoj, Lilium Digital,
Lukavac Cement i mnogi drugi.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.