Promo
105

Swissotel Sarajevo i Novotel Sarajevo Bristol upriličili iftar za više od 400 poslovnih partnera i prijatelja

Povodom mubarek mjeseca ramazana, Swissotel Sarajevo je sinoć upriličio iftar, na kojem se okupilo više od 200 poslovnih partnera i prijatelja, među kojima brojne renomirane bh. i međunarodne kompanije, ambasade, banke, multinacionalne korporacije kao i turisitčke agencije.

Zajednički iftar za prijatelje i poslovne partnere je organiziran i početkom ramazana, 9. maja 2019. godine u hotelu Novotel Sarajevo Bristol, okupivši, također, značajan broj dugogodišnjih saradnika i poslovnih partnera.

Cilj ovih okupljanja je da se i u ramazanskim danima izrazi velika zahvalnost poslovnim partnerima za uspješnu saradnju i ukazano povjerenje u proteklom periodu poslovanja hotela Swissotel Sarajevo i Novotel Sarajevo Bristol.

"Organiziranjem iftara za naše poslovne partnere i prijatelje, želimo izraziti veliku zahvalnost za uspješnu saradnju i ukazano povjerenje. Raduje nas da je zajednički iftar od strane naših partnera prihvaćen veoma pozitivno. Svojim dolaskom, naši partneri su nam ukazali veliku čast, te pokazali da su prepoznali naše dobre namjere u održavanju snažnih odnosa i strateškog partnerstva", istakla je Emina Šehalić-Fazlagić, direktorica hotela Swissotel Sarajevo i Novotel Sarajevo Bristol.

Swissotel Sarajevo - vitalnost, održivi razvoj i swissness

Hotel Swissotel Sarajevo je jedan od najluksuznijih iz grupacije Accor Hotels. Riječ je o hotelu sa 5+ zvjezdica koji ima 21 sprat i 218 prostranih i moderno opremljenih soba, od čega 40 apartmana.

Swissotel Sarajevo nudi i četiri konferencijske sale, opremljene najnovijom visokotehnološkom opremom za različite događaje, kao što su konferencije, sastanci, gala večere, banketi i svadbe.

Gostima je na raspolaganju spa centar od 1.000 m2 na dva sprata i bazen s jedinstvenim pogledom na Sarajevo. Osim toga, posjetioci mogu popiti kafu u Cafe Swiss lounge ili doručkovati u Caffeu Swiss koji radi na principu bifea ili, pak, objedovati u a la carte restoranu "The Fusion" koji ima "otvorenu kuhinju". Sve ovo dolazi zajedno kako bi svojim poslovnim i srdačnim gostima pružili besprijekorno iskustvo prepoznatljive usluge švicarskog hotelijerstva, lifestylea i koncepta "dom daleko od vašeg doma".

Novotel Sarajevo Bristol – savremeni, ali i opuštajući

Hotel Novotel Sarajevo Bristol je prepoznatljiv po vrhunskim ugostiteljskim standardima za 4 zvjezdice, te izuzetno profesionalnim osobljem. Nudi kapacitet od 186 prostranih i udobnih hotelskih soba, u kojima će zasigurno uživati svaki gost, bilo da dolazi na poslovni put, porodični odmor ili romantični vikend.

U živopisnom i udobnom okruženju Cafe Bristola posjetioci mogu uživati u najfinijim internacionalnim slasticama, kolačima i krostatama, uz širok izbor toplih i hladnih napitaka iz cijelog svijeta. Pored toga, gosti mogu uživati u jedinstvenom welness centru, unutrašnjem bazenu, zatim osjetiti suvremenu atmosferu i evropsko gostoprimstvo u restoranu "The Brasserie", u kojem se poslužuju internacionalni specijaliteti sa modernom interpretacijom, pripremljeni od najboljih sezonskih organskih proizvoda.

Hotel raspolaže sa sedam konferencijskih sala opremljenih visokotehnološkom opremom, pažljivo dizajniranom da zadovolji vrlo visoke zahtjeve posjetilaca, odnosno organizatore različitih događaja.