Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinaru, promjeni naslov i napisi brend/brand..
ja stvarno nerazumijem, ako se nekome ne sviđa da imamo bolju i širu ponudu na tržištima pa nemora kupovati. Šta je tu problem, isto tako ako je za nekoga mjera bingo pa neka ide u taj po njemu raj. Sad će mi netko reči da je sve naše topp i bez pesticida i drugih g..ana. Običan seljak nagura svega da proda kilu paprika. Veselim se svakoj boljoj ponudi a tko hoće neka kupuje, tko neće ima pravo na to.
Kafa je espresso i tačka.
Brate, frape 5 maraka, kafa 4.
američko industrijsko smeće, nije to vidjelo kafe
Sloboda govora? jel
americka govna da pijete za pet maraka? al kolko smo glupi kod nas ce to hit biti. Glupani kafa marka u bosni a vi ce te zidovima placati jevrejsku kafu! Svaka cast i bosno i narode svjetski. Zar ne vidi te Zidovsku prokletinju???
Cionisticko-zidovska firma Starbucks koja finansira “Izrael” okupatora drzave Palestine
Dosadan si.
Ako volite misterije, nlo, serijske ubojice, zavjere posjetite moj kanal i ostavite SUBSCRIBE na A-Lister yt kanal
Jos malo pa ces mi iz fridzidera iskocit, ohladi bre
WTF
beskooratz, starbaks nidje veze kafa, kod nas se takva smatra proljevusom...
Kad će doći pravi Starbucks u Sarajevo? Mislim bosanska kafa je odlična ali i jedan Starbucks bi bio odličan
@ZutiGolubLeti - Dragom Bogu hvala te se bar tim GMO otrovom ne možemo trovati
@ZutiGolubLeti dobar je jer se radi o franchise i da sa s takvim objektima diže standard u lokalnim biznisima slične namjene. Pa McD je stvarno uticao na kvalitet usluga brze hrane. Tako bi Sbks pokazao da u kafiću može biti svašta nešto a ne samo duga i kratka kafa uz kapučino ako je majstor dobre volje. Ja ne znam gdje mogu popiti bosansku kafu u Sarajevu osim na čaršiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao neko ko se sa Starbucks-om susrece na dnevnoj bazi, mogu vam reci da jedva cekam da dodem kuci da sa majkicom popijem bosansku kahvu :D Disclaimer: nemam nista protiv siroke ponude na BiH trzistu, stavise ce nas i osvjestiti o vrijednosti stvari koje vec imamo.
Gledaj botova i globalizacijski osvijescenih sto dislajkuju ovaj placeni artikal... 🤣
Cijena sitnica, skuplja ambalaza od proizovda, neka hvala.
Ovo je samo smece, to kupuju samo oni sto padaju na te marke..Hoce da se pokazu