Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da, zaboravih vam napisati da nemam ni štela...
Dvodnevni seminar 750km??? Pa jesu li oni normalni??? I kako to jedan nezaposleni diplomirani ekonomista sebi moze da priusti? Rado bih otisao, jer sam zeljan znanja, ali nema love za seminar. Zasto nema love? Nema je zato jer da bih se zaposlio u struci moram imati radno iskustvo. Zasto nemam radno iskusto? Zato sto sam studirao!!! FUJ!!!!!!!!
Dobro nam došao! Ti i tebi slični, masno ćemo vam platiti da nam kažete da Bosna mora biti demokratsko društvo (što nismo znali), da nam u školama nedostaje tehnologije i nauke jasno specijalizirane (što nismo znali), da nam je društvo otišlo u neviđenu apatiju (što nismo znali), da smo izgubili nadu u budućnost (što nismo znali)...