Gosti iz Singapura, Rusije, SAD-a...
0
Svjetska imena halal industrije na prvom forumu u Sarajevu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno i ja moram da priznam da je krmetina nesto najgore i najnecistije. ali prljave komunjare su nas tjerale da jedemo krmetinu. od sada jedem samo muslimansku hranu - bar znam sta jedem.
da da, jeste. evo sad i ove konferencije malo malo pa svjestka konferencija u Sarajevu. SVAKA CAST BOSNO I HERCEGOVINO. SAMO NAPRIJED.
sto je BiH krenulo dobro u ovih zadnjih nekoliko sedmica: sportske pobjede, hapsenje srpsko-komunistickih zlocinaca, kisha, krah SDP-a :) ... ah Bosno moja lijepa , volim te vise od zivota.
Svi kojima religija, nepostojeci bog i lazne \"svete knjige\" propisuju sta trebaju a sta ne trebaju jesti, kompletni su idioti. Tu ste negdje u rangu sa onim najradikalnijim veganima koji smatraju da se ne smiju jesti zivotinjski produkti, ukljucujuci tu npr. jaja, mlijeko i med. Ovo poredjenje vjernicima dajem cisto da bi probali (bar pokusajte, ok?) shvatiti epske razmjere svog idiotizma. Bas kao i vegani, i vi ste bolesni ljudi i trebate se lijeciti.
Ako vjernik musliman nema drugog izbora onda nije grijeh jesti svinjetinu. http://quran.com/2/173
\"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.\" (Biblija, Levitski zakonik 11:7-8)
U vrtiće ova primitivna hrana ne ide, mi ćemo naručiti rusko-srpske kokošije paštete sa krmetinom za našu i vašu djecu, a sve za dobrobit bratstva i jedinstva.
Napokon cemo i mi moci kupovati halal svinjetinu.
nedavno sam probao prsut od divlje svinje,pravo dobar.moze li divlja svinja biti halal?