Upis je u tijeku
113

Sveučilište/Univerzitet "VITEZ": Kvaliteta, izvrsnost i studijski programi prilagođeni tržištu rada

Sveučilište/Univerzitet Vitez
Sveučilište/Univerzitet Vitez
Sveučilište ''VITEZ'' je akreditirana i reakreditirana visokoobrazovna institucija, koja svojim studentima nudi kvalitetu, izvrsnost, personalizirani pristup i studijske programe prilagođene tržištu rada. Smješteno u srcu Travnika, ovo sveučilište predstavlja akademsku i intelektualnu oazu za studente iz cijele regije i šire.

U okviru Sveučilišta djeluju četiri fakulteta: Fakultet informacijskih tehnologija, Fakultet poslovne ekonomije, Fakultet zdravstvenih studija i Pravni fakultet.

Nudeći studentima atraktivne studijske programe na sva tri ciklusa studija, Sveučilište ''VITEZ'' predano se zalaže za postizanje najviših standarda izvrsnosti i kvalitete. Pored toga, misija Sveučilišta je potaknuti kreativnost i intelektualni razvitak studenata, pripremajući ih za izazove globalnog tržišta rada.

Suvremeni studijski programi

Sveučilište ''VITEZ'' nudi cijeli spektar studijskih programa koji obuhvaćaju područja informacijskih tehnologija, poslovne ekonomije, zdravstvenih studija, te prava. Svojim raznovrsnim programima, pridavanjem značaja praktičnoj nastavi, suradnjom sa lokalnim zajednicama, bogatom suradnjom sa visokoobrazovnim institucijama iz cijele Europe, putem različitih programa suradnje te Erasmus+ razmjene studenata, nastavnog i nenastavnog kadra, pruža studentima mogućnost da istraže svoje talente, te da razviju vještine koje će im omogućiti postizanje izvanrednih rezultata u svojim karijerama.

Sveučilište/Univerzitet Vitez
Sveučilište/Univerzitet Vitez

Kvalitetan nastavni kadar

Sveučilište ''VITEZ'' se može pohvaliti iznimnim timom profesora, predavača i stručnjaka iz prakse, čija posvećenost podučavanju, mentorstvu i istraživanju pruža studentima inspiraciju i podršku potrebnu za postizanje vrhunskih rezultata, te uspješan akademski i profesionalni razvitak.

Sveučilište ''VITEZ'' nije samo akademski centar, već i aktivan član lokalne i globalne zajednice. Kroz brojne projekte, volonterske inicijative i suradnju s industrijskim partnerima, Sveučilište radi na stvaranju pozitivnog utjecaja na društvo i okolinu.

Svečanim satom održanim 30.9.2023. godine dočekani su novoupisani studenti Sveučilišta u akademsku 2023./2024. godinu, najavljen je niz događaja i aktivnosti koji će i ove godine okupiti studente, profesore, istraživače i članove zajednice, ali prije svega je pozdravljeno i proslavljeno još jedno plodno putovanje Sveučilišta prema oblikovanju bolje budućnosti obrazovanja u regiji.

Sveučilište/Univerzitet Vitez
Sveučilište/Univerzitet Vitez

Upis je još uvijek u tijeku – iskoristite posebne pogodnosti

Upis je u tijeku, te je osim studijskih programa na I. ciklusu studija, tijekom upisnog roka za akademsku 2023./2024. godinu moguće upisati II. ciklus po posebnim uvjetima, kao i III. ciklus studija na sva četiri fakulteta. Broj mjesta je ograničen.

Sveučilište ''VITEZ'' poziva sve zainteresirane studente da se pridruže ovoj dinamičnoj akademskoj zajednici, koja nudi izvrsnost, kvalitetu, te priliku za osobni i profesionalni rast.

Za dodatne informacije o studijskim programima i upisu posjetite službenu web stranicu Sveučilišta/Univerziteta "VITEZ" www.unvi.edu.ba, profile Sveučilišta na društvenim mrežama, pošaljite e-mail na adresu [email protected], pozovite na broj telefona +387 30 509 750 ili jednostavno posjetite Sveučilište na adresi Školska 23, Travnik.