Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH Airlines je najbolja avio kompanija na svijetu koja nema nijedan svoj avion
nije to smjesno konjino jedna. kad nam je narod takav dobro imamo i kompaniju!!
@bajbagoni, ajd izadji ispred kuce/stana i vidi ima li me
BH Airlines je u top 10 BH aviokompanija :)
kad ne leti
Avio Srpska ili kako vec je najbolja,imaju najbolji maticni aerodrom u Trebinju,sa kapacitetom od preko 2 milijona putnika godisnje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lufthansa,ok.A koja je to druga europska kompanija?Nije valjda Turkish Airlinies.
a thai airways ???????
Pa u posljednjih 20 godina su Azijske kompanije uvijek bile najbolje, sto zbog ulaganja u iste, sto zbog svog geopolitickog polozaja (veza izmedju Evrope i Amerike) i naravno zbog cinjenice da su osim avio saobracaja, sve druge vste saobracaja neznatne (kao sto je npr zeljeznicki saobracaj u EU, koji je odavno postao konkurencija avio saobracaju; konkretno u Italiji je Alitalia morala otpustati radnike u isto vrijeme kad su Zeljeznice Italije otvarale nova radna mjesta).
Aviokompanije sa Bliskog istoka finansiraju seici sa beskamatnim novcem. Aviokompanije na zapadu finansiraju same sebe. Osim toga, kompanije iz "Golfa" placaju izuzetno male cijene goriva. Sa takvim polozajem, ove firme su nelojalna konkurencija i volio bi doziviti da EU zabrani slijetanja u Europu svim kompanijama koje direktno finansiraju multimilijarderi iz svog dzepa. To jednostavno nije fer!
Ništa ovo ne valja. Ne znam ko ovo ocijeni čuj nema BH airlinesa, eto biću skroman ne mora biti prvi al barem tamo četvrti ili peti u svijetu bilo bi pošteno. Nas nema a ima neka tamo Lufthansa
Eh pored ovih kompanija BH airlines nema sanse da se ikada plasira u Top 10, jos na listi nije ni Qantas, Swiss Airways, British Airways:)itd. Ipak ostani skroman:).
Cathay Pacific od 01. septembra svaki dan leti iz Bangkooka za Trebinje, Ho Shin Mina za Banja Luku i Honololua za Capaj.ebo
http://www.cathaypacific.com/cx/en_US.html?cm_sp=Change%20Language-_-US-_-en Letio ovom kompanijom i mogu reci da su vrhunska kompanija.
Cathay is tip top komapnija!
Meni je ova Etihad iako 9 nekako u srcu potpuno nam obnovili i preporodili Jat do sad su nam kupili oko 10 AirBus-ova a rekli su da je plan obnova i povecanje citave flote... :).
Svaka azijska je bolja od bilo koje evropske. Pocevsi od hrane, usluge, stjuardese, prijatne i nasmijane, do aviona.
et garant ti letila sa azijskim kompanijama pa znas kako to ide...pogledala si na yt i sad ti kao znas :P
Sve ok, Ali sta je SA avionom? Zelis reci da Emirates ima bolje avijone od Lufthanze, a imaju iste ??? Hahhaha Ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turkish airlines? A nasi prestali suradjivati sa njima...cc
pa bas zato sto su ljudi ozbiljni i dobri u svom poslu, pa politika "ugradjivanja" nije dobro isla s njima.
Europa ima oko 400.000.000 stanovnika od ukupno 7 milijardi na planeti. Sta je onda cudno sto su "samo" 2 kompanije od 10 najbolje? Ccc
Nema bi jedne americke kompanije iz prostog razloga: avion amerikancima sluzi manje vise kao "Autobus". Jos od vremena Pan American-a, Amerikanci su prestali da aviosaobracaj Bude nesto "specijalno" i nikome nisu potrebne "luksuzne" kompanije da bi se doslo od tacke A do tacke B. Uz to, letovi unutar Amerike su IZNIMNO jeftini. New York - San Francisco sam platio 200$, a let traje 6 sati. Iz Sarajevo za Minhen karta kosta MINIMUM 139€ ako kupis 6 mjeseci unaprijed. Inace kosta kosta oko 220€. Dakle, SAD ima jednostavno drugo teziste. Isto tako vrijeme je doslo u Europi, pogotovo otkad EasyJet, Ryanair i Norwegian lete za jako male pare. Niko ne leti radi luksuza, nego da bi dosao od A do B. Ovo sto rade kompanije sa Bliskog i Dalekog istoka nema opravdanja. To je samo takmicenje "ciji je veci". I na kraju: sve je stvar ukusa. Letio sam sa Turkish, Qatar i Emirates. Po meni nisu ni pocemu bolji od Lufthanze. Gotovo isti razmak sjedista, isto jelo, isto pice, isti avion.
A gdje je BH Airlines?
Mi smo nulta pozicija, a ova lista počinje od 1... ŠTETA.
Da su nastavili suradjivati sa Turkish airlines, mozda bi i bili tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)