Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sramota. dosli ste nama da prodajete smece. uzas.... nadala sam se nekom \'svjetskom\' brendu a ono smece. juce sam bila na otvoru u banja luci. strasno. nemem komentara. jos kad sam vidjela kako se odnosite prema radnicima,uzas,pa nisu to robovi. sram vas bilo
molim vas da obavjestite gradjane banja luke o otvaranju prodajnog objekta u banja luci. sa nestrpljenjem ocekujemo otvaranje
Boze dragi, pa vama narodu nikada ugoditi... Ako se ne otvara nista, kriza, nema posla. Ako se nesto otvara, onda dosli da zarade... Pa nece niko valjda dzabe raditi, a hvala bogu nek se otvara, pa ko hoce i moze neka kupuje, a ko ne moze ne mora kao ni sada... Niko te ne tjera!!!
nisu sigurno dosli tebe gledat,nego sto nego su dosli da zarade
ovo nije nista za pohvale, dosli su da zarade sebi
ma niđe veze, ovo je u rangu Alma Ras gaća i potkošulja, a 10 puta skuplje.
LINDEX nije loš, ali nije ni neka excluziva. Onako prosječan brend, sve će se naći i na jacapi isto, ali će zapariti cijene, kao što to kod nas ide.
:)Otvara se u Importan
A sve se nama, a grah se povraca !
E, bas narodno veselje, ccc
Super!!!!!!! Lindex je odlican!!!!!! :) Je li ovo u Alti ili?
super. lindex je uglavnom ok.
ima vazda kruha od juce ...
dobro,samo sta cemo jesti???
sta je ba extra, nisi ti nikad ni cuo za ovo i nije vala nesto, ima boljih stvari na stocnoj pijaci