Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no koment
Tesko je razumjet' uredjene drzave iz zemlje u kojoj se i svjezi mlijecni proizvodi i meso prodaju na cesti i to cuceci.Medjutim dobro se razumije kad treba otici u njih i tamo zauvjek ostati
Ma klix kao i obicno stavlja nepovezane slike. Radi se o slicnosti s ovim proizvodom: http://images.sweetauthoring.com/product/31164.png
Svedi stite svoje proizvode, neces tamo naci ni Milku ni u jednom domacem trznom centru. Samo Marabou koja je opet jako kvalitetna. A ne ko kod nas pusti sve strano nek ulazi a i ono malo domace proizvodnje ni na sta ne lici. Od nasih cokolada mozes samo povracati.
U pravu si, štite domaće proizvode i to je vrlo pohvalno, al ideš u krajnost sa svojom neustanovljenom izjavom. Prvo, Miolku ćeš vidjeti u svakom švedskom tržnom centru. Drugo, najveća ekonomija na svijetu USA ima više uvoza nego izvoga, ukoliko si neupućen. Izvoz =/= loše, samo trebaju adekvatne regulacije. Osnove makroekonomije.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marabou Marabou is a Swedish chocolate brand, first launched in 1916. Informisi se malo. Drugo, Konsum, Ica i ostali svedski lanci ne prodaju Milku, mozes je naci jedino kod arapa i u Lidlu, njemackom lancu.
Veliko M ? Velika promjena !
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marabou Marabou is a Swedish chocolate brand, first launched in 1916. Informisi se malo. Drugo, Konsum, Ica i ostali svedski lanci ne prodaju Milku, mozes je naci jedino kod arapa i u Lidlu, njemackom lancu.
Bagra ne vidi dalje od zveceva i milke,ograniceno je to
ona coca cola treba sky colu, jer koristi naziv cola
Trebo je i mcdonals da tuzi marabu pa da se malo stvari zakuhaju.
ne može reklamirati svoj brend M&M koristeći logo s malim slovima "m&m" jer su slova previše slična slovu "m" J3bite me ako znam šta je pjesnik s ovim htio reći :S
Nek trazi prava u Strazburu🙄
ijao gluposti
problem...