Društvena odgovornost
50

Svečano potpisan ugovor između Zalmo d.o.o Mostar i Rukometnog kluba Metković - Mehanika

Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika
Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika
U subotu, 25. maja, održano je potpisivanje ugovora između Zalmo d.o.o Mostar i Rukometnog kluba Metković - Mehanika. Ova renomirana mostarska kompanija postala je sponzor i partner rukometnog brenda Hrvatske.

"Ovim ugovorom želimo iskazati da snažno podupiremo ambiciju kluba. U prvom smjeru jačanjem organizacijske klupske strukture. U drugom smjeru naglasili bismo kadrovsko - stručno ulaganje u klub u smislu edukacije i zapošljavanja stručnog osoblja iz područja sporta te svih odgojno-obrazovnih grana znanosti, bez kojih je vrhunski sport nezamisliv. Kao treći, ujedno i najvažniji smjer želimo istaknuti da ispunjenjem prva dva smjera kroz naredne dvije godine dobijemo iskorak najstarije momčadi škole rukometa u sam vrh omladinskog rukometa u RH, te da iz momčadi stasa generecija škole rukometa koja će po svojoj punoljetnosti nositi seniorsku momčad kluba", istakao je Haris Beganović, direktor kompanije Zalmo d.o.o Mostar.

Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika
Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika

Zalmo d.o.o. kao kompaniji i sponzoru važno je sačuvati tradiciju RK Metković Mehanike i nadograditi izvornu vrijednost rukometnog znanja Rukometne škole Metković.

"Želimo da otvorimo put mladim rukometašima iz Bosne i Hercegovine da kroz RK Metković Mehaniku steknu punu afirmaciju i trasiraju svoj rukometni put u Evropu. Tome u prilog ide i primjer mladog desnog beka Vahida Halilovića, koji je već godinu dana član Metković Mehanike, a koji je prije nekoliko dana pozvan na širi spisak A reprezentacije BiH. Prethodno je već standardni član omladinskih selekcija BiH. Upravo to je najbolji pokazatelj kvalitetnog rada u Metković Mehanici", ističe Haris Beganović.

Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika
Zalmo d.o.o i Rukometni klub Metković - Mehanika

Kompanija Zalmo d.o.o Mostar u saradnji s Gradom Metković kao strateškim partnerom kluba i Društvom AGS d.o.o iz Dugopolja kao Zlatnim sponzorom kluba te svim drugim sponzorima i donatorima kluba, u narednoj natjecateljskoj sezoni želi iskorak kluba u Ligu za prvaka Peket 24- Premijer lige.

"Kao veliki ljubitelj rukometa, posebno bi me veselilo da dvogodišnje ulaganje u ovaj rukometni klub, kroz mnogo truda, ljubavi i jasne vizije, doprinese velikim uspjesima kako hrvatskom tako i bosanskohercegovačkom reprezentativnom rukometu", rekao je Haris Beganović direktor Zalmo d.o.o Mostar.