|

Svečano otvorena filijala MF banke u Zenici

Svečano otvorena filijala MF banke u Zenici
64
Sponzorirani članak
15.8.2019. u 13:00
0
komentara
64

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Danas je upriličeno svečano otvaranje MF banke u Zenici za klijente, saradnike i medije. U modernom novom prostoru predstavnici filijale i Uprave banke ugostili su zvanice, upoznavši ih sa planovima banke za naredni period.
MF banka je moderna domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća. Banku odlikuje jednostavan bankarski poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri svojih klijenata, a već par godina bilježi pozitivan i snažan trend rasta. Prošle godine MF banka je zabilježila rast bruto aktive od čak 36 posto, što predstavlja najveći ostvareni procentualni rast u bankarskom sektoru BiH u 2018. godini. Banka trenutno pruža usluge svojim klijentima kroz prodajnu mrežu od ukupno 24 poslovnice u cijeloj BiH.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo od sada prisutni i u Zenici, a za dvije sedmice otvaramo ekspozituru i u Bugojnu. MF banka već ima klijente u Zenici i drago nam je da smo danas imali priliku da ih upoznamo i razgovaramo o njihovim poslovnim potrebama", izjavio je predsjednik Uprave Bojan Luburić. "MF banka širi svoju mrežu poslovnica. Naredni korak nam je da pokrijemo i Hercegovinu, kako bismo klijentima bili dostupni u svim većim mjestima BiH", dodao je Luburić.

Filijala u Zenici je otvorena za rad s klijentima svakim radnim danom od 8 h do 16 h, a nalazi se u Ulici Aska Borića bb.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.