Fitness za sve i bez ograničenja
0

Svečano otvoren Fitness Universe u Importanne centru

Sarajevo-x.com
Fitness Universe svečano je otvoren, u petak 25. marta 2011.godine, u Importanne centru u Sarajevu, a riječ je o franšizi svjetski poznatog lanca fitnes studija Fitness World iz Danske.

Fitness Universe donosi sasvim novi pristup fitnesu, relaksaciji i zdravlju namijenjenog cijeloj porodici, te najavljuje revoluciju fitnesa u BiH. Novootvoreni fitnes studio je smješten na površini od 2.000 metara kvadratnih savremeno uređenog prostora i nudi jedinstveno fitnes iskustvo temeljeno na dva principa - fitness za sve i fitness bez ograničenja.

Fitness Universe - fitness za sve podrazumijeva cjelodnevne različite sadržaje kroz koje korisnike usluga prate vrhunski obučeni instruktori, dok Fitness Universe - fitness bez ograničenja je pomno osmišljen koncept prema kojem sami korisnici usluga u saradnji sa instruktorima biraju sadržaje, vrijeme i dužinu trajanja rekreacije.

"Novootvoreni studio posjeduje najsavremenije sprave i opremu renomiranih svjetskih proizvođača: Life Fitness, NRG Line, Matrix, Benefit, Inter Atletica, Reebok i Eurosport. Riječ je o prvom od 15 centara koje planiramo otvoriti širom BiH, a vrijednost investicije u Sarajevu iznosi oko 4,5 miliona KM", rekao je direktor Fitness Universe studija u Sarajevu Jasmin Hajdarević.

U narednom periodu planirano je otvaranje istih centara u Banjaluci i Mostaru, nakon čega slijedi otvaranje mega centra u Sarajevu.

FITNESS UNIVERSE u okviru grupnih vježbi nudi: fitnes, pilates, zumbu, tai bo i step aerobic, koji će se dopunjavati prema potrebama i željama korisnika, a namijenjeni su svim uzrastima.

"Studio nudi i prateće sadržaje: solarij, masaže, caffe Universe, igraonice za djecu, te kutak za bebe, u kojem će se roditelji moći družiti sa svojom djecom ili ih ostaviti na čuvanje kod stručnog osoblja dok oni budu koristili usluge centra", rekla je korodinatorica projekta Fitness Universe studija Belinda Vazda.

Cijena mjesečne članarine u Fitness Universe iznosi 49 KM uz godišnji ugovor, odnosno 69 KM za svaki mjesec pojedinačno.

"Navedene cijene uključuju neograničen broj posjeta i korištenje svih usluga FIFitness Universea, osim usluga masaže, solarija i caffea", pojasnila je Vazda i dodala da će zainteresirani imati priliku korištenja dnevnog treninga po cijeni od 10 KM dnevno.