Za sladokusce
574

Promo / Svečano otvoren cafe restoran Kilim – savršeno mjesto za Vaš užitak

Pravo osvježenje u Općini Ilidža predstavlja novi konceptualni cafe restoran KILIM, koji je u nedjelju 15.04.2018. godine predstavljen VIP zvanicama, a svoja vrata za sve građane će zvanično otvoriti u petak 20. aprila.

U prisustvu mnogih VIP zvanica, cafe restoran KILIM, novi ugostiteljski objekat u srcu Ilidže je otvorio svoja vrata, a zvanično će početi sa radom u petak 20.4.2018. godine. Vrhunski i svježi kolači, delikatesna kafa i raznovrsni čajevi uz specijalizirani jelovnik i prekrasno uređen ambijent je samo dijelić onoga sto KILIM ima da ponudi.

Restoran je dizajnirao ugledni sarajevski arhitekta Amir Vuk - Zec, a direktor cafe restorana, Emir Kuka nije krio svoje zadovoljstvo: "KILIM je mnogo više od jos jednog ugostiteljskog objekta. Jako dugo smo radili kako bismo kreirali savršeno mjesto za opuštanje, dobro druženje, ukusna jela i ambijent za uživanje. Jako smo uzbuđeni što je KILIM napokon otvorio svoja vrata svim posjetiteljima. U potpunosti razumijemo da kroz naš cafe restoran prolaze mnogi koji dijele emocionalne, šaljive, poslovne i druge priče te sa kompletnim timom mogu samo garantovati da ćemo dati naše najveće mogućnosti da svi gosti osjete puno zadovoljstvo svakog zalogaja i usluge."

Investitor ovog objekta je investitorska kuća MFC doo koja je ujedno upravljala kompletnim projektom. Važno je napomenuti da je ovaj ugostiteljski objekat među najvećim investicijama u ugostiteljstvu u gradu, nalazi se na direktom pristupu rijeci Željeznica te u novoizgrađenoj zgradi “Ilidža River Building” koja je također uz mnogo drugih objekata na prostoru Sarajeva i šire proizvod tima firme MFC. A sa KILIM-om i Opcina Ilidza upotpunjuje svoj turistički i estetski zanos.

Idealno mjesto za poslovne susrete, porodična okupljanja te studentske kafe, KILIM nudi pravi okus zadovoljstva.

Za više informacija posjetite www.kilim.ba ili na lokaciji Hrasnička cesta 3, Ilidža.