Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mjesto gdje radnici sa fakultetom ciste wc... i to je bosna i hercegovina
@zamalopenzija Ne ,moze biti 390, kad je federalni minimalac 410 KM, ne lupetaj...
@zamalopenzija Hajde provokatoru, znamo odakle se javljaš, ista je kao i u Konzumu a veća nego kod Škafa i Amka i ostalih
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
slika broj 5, prije bi se reklo da je otvoren dom penzionera
GOVEDINA!!! :) Narod ...
Trebalo je ovako nešto i u Tuzli,tako da SUPER!! Neka malo i kod nas fancy schemnsy radnjica. :Đ
Sav novac se iznosi iz BiH ,prodaje se magla gradjanima evo i narodima BiH.Zato sto su neki politicari dobili stanove van BiH,a ko jebe narod i gradjane vazno da su oni zgrabili od ovaki mafijasa nesto koristi.Nek se nadje zlu netrebalo.Konzumi,onda slovenske firme ,srpske firme ,nekakve firme iz austrije kopuju sta hoce i kad hoce.Politicari su dno dna,njima i netrbaju place,oni svaki dan zaradjuju na prevarama svoga tora.
Narod je taj stoce se odluciti kako i gdje ce da zivi,da se vrati na svoje i od svoga rada da zivi,a ne da se uvozi kad taj narod proizvede svoju kulturi ili nesto drugo proizvede.Samo bi dobro bilo da se ugledate na Norvesku drzavu kako su oni zastitili svoju poljeprivredu i svoj narod.Kod Norvezana se nemoze desiti da oni uvezu krompir dok svoga imaju.Ali nasi uhljebi nevole ni svoju drzavu ni narod.Sta mislite hoceli BiH vako jadna i pokradena ikada biti bogata,sigurna i postova drzava.
opet kažem, bolje bingo nego konzum
Nista fabrike, vec trzisni centri i kladionice. Koliko zaposljavaju trzisni centri? Ne proizvode nista, samo prodaju. Zasto ova drzava ne gradi fabrike? Zasto su propale postojece fabrike? E, moj Bakire, Alijin sine, ne gradi se drzava na vjeri i kriminalu.
ja mislio to neka kladionica
Sami penzioneri na otvorenju ...
Svaka cast. Da je bogdom vise ovakvih ljudi.
Neka je sa srecom.
Masalah samo nek se radi... Jeste da plate nisu nesto ali teret pada na drzavu...istrazite samo kolike je namete drzava nametnula pravo je cudo da uopste ostvaruju profit..
nek se raja imaju gdje po ovoj zimi ugrijati,
Tako je i u Sarajevu, svi pohrle na otvaranje, to traje 5-7 dana, a poslije ulaze samo da se ugriju ili da koriste wc. Vidim, uglavnom penzioneri, koji su poznati po rastrošnosti. Nadam se da će kino i sportski sadržaji biti posjećeniji.
Jbt jel se sta dzabe dijeli ovdje ?
samo da je u boljem dijelu grada, bila je idealna lokacija na potezu Bulevar Stupine
@LGBitisemora i brate na stupinama ne mozes disati ... ni u miladijama nije bolje, ali bolje je nego na stupinama ... ja ne znam kako oni ljudi zive a i oni u she selu sta loze u PM
Kreka je idealna lokacija,jer raja dole stvarno nije imala gdje izac na kahvu,sad ce da uzivaju,