Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago nama, ja ne mogu doci sebi kad vidim da pola klixovaca nije skontalo da cilj nije trziste BiH nego svjetsko i da su zainteresovane kompanije iz cijele regije. Ovo je razvojna šansa za cijeli region. Svojevremeno je izdajnik Fikret Abdic na izvozu halal proizvoda izgradio carstvo.
Iz svijeta nevjerovatna zainteresiranost, a medijske kuće se otimaju za pravo prenosa! Nevjerovatno i skandalozno.
Kakvi "halal" proizvodi? Pa pola muslimana iz BiH jede svinjetinu a još više ih pije alkoholna pića.
@jadran140 sta cemo sa drugom polovinom koja ne jede krmetinu?
vidi klipana sta saraju pa nego gde da nebi cekali od Trampa ko i od Putina ..a da dobili bi k...c zna Sarajevo sta radi bogatiji su od komplet RS
neka dikanima interneta i kredita. nemaju nijednog prijatelja u svijetu da ih pomaze a sami nece da rade. sami stvaraju probleme da imaju sa cim narodu mazat oci da ne vide kako drugi tj. mi bolje tri puta zivimo od njih
Sarajevo uporno gura ka istoku, umjesto ka zapadu...
Halal bi samo bio jedan meteor da ovo sve restartuje.
Evo vam oboma OD SAKE DO LAKTA, startujem vam mater... vi cete nekoga restarovati, mozete mi ga obaliti oboje i to u smjenama... vi nekom da smrt zelite, sto se vas pogani nacin zivota ne razvija na sve strane? E necete to gledati.