Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ove zastitarske agencije preci u Laktase i zvat ce se LAKTASHENKO SECURITY..
Sad kad se Mile dokopa ovih kompanija pa počne guliti i rastjerivati 1000 radnika a preostale pretvori u svoje robove, biće još bolje u *etnitetu.
Dodik je od eresa napravio zatvor,a sad pravi grobnicu.
Stanje redovno u inferiornom bh. entitetu. Ubistva, kriminal, fanatizam, fašizam, ekstremizam i sveopća bEda pravoslavne nejači.
jos jedan dokaz da je sudstvo u spreti sa mafijom a zasto su u sprezi pa da oni ne bi bili ubijani ....nema vecih govana od sudija i sudova..cas postenim sudijama kojih je svakim danom sve manje jer je laktasenko poklopio glavne poluge sudovau BiH
@DRYsorb Isto je to,svi su oni zajedno.
Ovako je i Milošević likvidirao Ivana Stambolić, i pokusao likvidirati Vuka Draškovića. Na kraju će se sve Dodiku obiti od glavu, kao i Miloševiću.
Pun klinac preduzeća ? Od čega je počeo otvarati prva preduzeća i odakle mu pare za njih ?
jer mu Osnovni sud u Banjoj Luci nije otkucao rješenje presude, zbog čega je jedan sudija disciplinski kažnjen...to je to Dodiko sudstvo.... neces biti kaznjen ali ces uraditi nesto za nas....
Mislim da je jedino rješenje da ova agencija svim sredstvima krene na SNSD.