{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra promotivni let na avioliniji Salzburg - Banja Luka

F
15.2.2008. u 14:28
0
0
Sutra promotivni let na avioliniji Salzburg - Banja Luka
0
Sutra promotivni let na avioliniji Salzburg - Banja Luka
Ministar komunikacija i prometa BiH Božo Ljubić sa suradnicima danas je primio u posjetu ambasadora Republike Austrije u Sarajevu Vernera Almhofera.
U razgovorima o bilateralnoj suradnji konstatirano je da su odnosi između dvije zemlje veoma dobri s tendencijom unaprjeđenja.

Ambasador Almhofer informirao je ministra Ljubića o uspostavi nove avionske linije Salzburg-Banja Luka, a 16. februara planiran je promotivni let. Razgovarano je i o trenutnim aktivnostima ovog ministarstva iz domena komunikacija i prometa.

Sugovornici su razgovarali i o aktuelnim političkim temama u BiH, prije svega ustavnoj i reformi policije te rezultatima sastanka lidera u Širokom Brijegu.

Zajednički zaključak je da je ulazak BiH na evropske tračnice neupitan i da što prije treba usvojiti neophodne reforme da bi BiH potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju-SAA.

Ministar Ljubić je zahvalio ambasadoru Almhoferu i Republici Austriji na iskazanom interesu za reforme u BiH i veoma ozbiljnoj i konstruktivnoj ulozi te zemlje u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: