Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vlada je imala odlicnu priliku da odradi odlican posao na koriodru VC medjutim nisu uspjeli napraviti nikakav dodatni napredak. Sve je ostalo na nivou kvalitete rada prethodnih vlada. Sada nam zamazuju oci da ce napraviti dva paralelna autoputa prema sjvereu sa razmakom od 50 km izmedju njih. To ni Njemacka nema para praviti a pogotove ne mi. Treba raditi na obrazovanju gradjanstva, transparentno iznijeti probleme a ne napumpavati pricom ocekivanja i onda kada propadnu projekti ljude samo bacati u vecu depresiju.
Ovih 10 kilometara autoputa se pocelo graditi jos 2010 http://www.seebiz.net/poslovanje/ekonomija/pocinju-radovi-na-dionici-kakanjbiljesevo Znaci nikakve veze nama sadasnja vlada sa tim projektom. Drugo, jos tada su objezbjedjene pare za za 12 poddionica auto puta, i govorilo se da ce do kraja 2011 svih 12 biti u izgradnji. Na zalost do danas je pokrenuto 5 i ova sada je 6. Govoriti o uspjesnosti ove vlade vezano za autoputeve je besmisleno. Nisu u stanju bili ni zavrsiti zapocete projekte a kamo li nesto novo pokrenuti. Recimo Lasva-Travnik, koji bi sigurno bio jedan od profitabilnijih projekata i laksih za realizovati.
samo naprijed sa radovima...podrska svim koji rade ne izgradnji BiH a posebno vladi koja je pokazala da zna sta radi
ova valda fbih radi izvrsno svoj posao uprkos skepticima i zlonamjernicima koji omalovazavaju njihove aktivnosti na koridoru Vc....cinjenica da je u zadnjih 15 mjeseci uradjeno 10 km autoputa, dok je od pocetka gradnje koridora izgradjeno svega 37 km sve govori, a uz to su otvorena i druga gradilista