Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se svi šprdaju sa RS oni se grade hebi ti to...
Kako javljaju SDA režimski i prodani mediji u FBiH, ovdje je (kao) i mlijeko, a tamo kod Dodika sve je propalo. U FBiH ne mogu godinama jedan tunel rekonsturisati.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/foto-gdje-je-nestalo-osam-milijardi-za-puteve-465860
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jes da su siromasni ali znaju upravljat entitetskim parama i gradit.. Kod njih da se desila situacija VRANDUK bogami Dodik bi nekome skinuo glavu.
@BilinoPolje ...to je istina...primjera radi...federacija je dobila 60x vise donacija i ulaganja nego rs....ne 2-3x...vec 60x....pa nigdje ne vidum tu razliku..narod isto zivi i u federaciji i u rs....
Milojko gradi puteve jer tu moze najvise ukrasti,a najnize peMzije im 183 kerme..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno čestitke neka se samo gradi a da smo mi pametni kao što nismo trebali smo davno da se vozimo do granice auto putem
Sutra nikad nestat...
A možda je RS-u autoput u interesu, a nama nije
Bravo predsjednice! Samo naprijed u gradnji naše BiH! FBiH je uz Tebe!
Dzaba hvalisave price o tome kako ce se graditi i sta ce se graditi. Kakvo je stanje u zemlji duze ce trajati gradnja puta nego sam put.
Samo izgradzujte Bosnu hvala vam...😀
Kada se krenuo graditi 5C ja isao u srednju skolu a sad cu za koju godinu biti i dedo a koridor 5c nije ni 20% uradjen!
Neka grade, svaka cast, maloumno je razmisljati da je u svemu bolje u Federaciji, mada je sama konstatacija geografskog polozaja takodje malomna u maloj BIH. Neki dan sam isao u ZG, naravno preko Gradiske preko auto puta Doboj-Banja Luka i sta reci osim svaka cast. Dabogda prestigli i postidili Federaciju u konkretnim rezultatima, a ne u nacionalizmima. Svakako je sve BIH.
@OA2 odlican komentar, sav se najezih pri pomisli da bi svi ljudi mogli ovako da razmisljaju u ovoj nasoj napacenoj zemlji
Živio drug Bakir i stranka SDA Živio doživotni naš vođa Bakir El Bake El Baky Sa našim finim ljepim poštenim Bakirom dok ne prestignemo Somaliju !! Sa našim Bakirom dok ne poploćamo zlatnim ploćama sav Bakirov Centar ! Bakire dušo karaj nas, karaj nas druže Bakire još 700 godina hljeba ti !
Malo se provozajte putevima po istocnoj Hercegovini ili Bos. Brod - Derventa. Sreca pa svi koriste 🚜🚜🚜...
Mozemo mi pricati sta hocemo,ali nama u Federaciji fali upravo neko kao sto je Dodik.Da napravi čistku u ovoj lopovskoj i mafijaskoj hobotnici u svim strankama.Bilo bi onda para na izvoz ne za jedan autoput nego za sve.
Da vam Allah olaksa amin
DUPLO VEĆA ZADUŽENOST,MANJE STANOVNIŠTVA,MANJE RADNIKA,MANJE PLAĆE PA NEKU NOĆ JE UVAŽENA EKONOMISTKINJA REKLA RAZLIKU IZMEĐU FEDERACIJE I RS I KO VIŠE PRIVREĐUJE.PA SAMO TURIZAM POGLEDAJTE SARAJEVO I MOSTAR A GJE JE TU BANJA LUKA.
ZA MAJMUNA ANTITALIBANSKOG GLUPANA - PA SARAJEVSKI KANTON IMA VEĆI BUDŽET I DOBIT NEGO SAV ENTITET RS.PA POGLEDAJ PENZIĆE U RS MANJE PENZIJE.PROPALA RAFINERIJA,RUDNICI U PRIJEDORU OTPUŠTAJU RADNIKE.AUTOPUTEVI U RS SU SVI NA KREDIT I LAKŠI ZA IZGRADNJE JER PREMA HERCEGOVINI JE PUNO TUNELA.GLUPANE ŠOVINISTIČKI..
Boookire hoćemo li mi šta? Boookireeee sine probudi se