Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, do sad je ušlo dovoljno zaraženih da nas uništi, sad kako hoćete svakako niko nigdje ne leti
kako ti znaš da su zaraženi? provjeravao ti?
jednako u oba pravca, što znači da nema ništa od tvrdnje ovakve ili onakve dok se ne provjeri
Ne daj Boze da je posljednji
Kakve toko komentare postavljate ,kakav ste to negativan narod, " treba zatvoriti ,treba unistiti" . Ima nas koji bi rado doletili kuci u Bosni, al nemozemo, zablokirani smo negdje u svijetu, a i ne rizikujemo donijeti neki virus u Bosnu. I mi imamo porodice i rado bi dosli kuci ALI Ali po nekim vasim komentarima ko nas J..E. Kakav smo to narod??
ko su ovi iz budipmeste hljebati? turisti nisu, nisu valjda neki nasi sto sy zaglavili tamo?
Ovo nema smisla, aerodrom je davno trebao biti zatvoren za putničke letove. Ostaviti samo teretni promet u funkciji. Možete Vi čekati do jula, šta vas briga što ste zakazali.
OVAJ AERODROM JE DAVNO TREBALO ZATVORITI IZMJESTITI U VISOKO ☝️OPASAN ZA GRAD-IZAZIVA BUKU☝️
istina, pricao mi pilot flydubaia da je SJJ jedan od najzahtijevnijih aerodroma za sletiti i da samo kapetani imaju dozvolu da slete na njega.
Prokletnici
Gluho bilo posljednji. Proci ce i ovo ludilo.
Ako vrijeme je bilo
e jobo vas aerodrom zatvarate ga mjesec dana
kasnite LEGENDE:::
Cuj poslednji.......
Kud ce u mater...
A nemojte ga još zatvarati, neka ga...
Kasnite bar mjesec dana
Zadnja tura uhljeba...
Prosto nevjerovatno da tek zatvaraju aerodrom. Kakva banda nesposobna. Sutra ce tim letom iz Budimpeste doci 300 srbijanaca i pola Crne Gore