Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj trilion, pa to ni u školama nismo nikad učili a kamoli čuli ili vidjeli to :((
Pa sta,kod nas narod krepaje a Mile i Zlaja imaju milijarde.
E8iCh5 , [url=http://fanmwfxwvedb.com/]fanmwfxwvedb[/url], [link=http://kjnqmkugylbw.com/]kjnqmkugylbw[/link], http://ppkuaiioatgj.com/
qq5Bma thweoukflgli
wQsNUx , [url=http://mrlaeiifkkoe.com/]mrlaeiifkkoe[/url], [link=http://xhzyanssyqvc.com/]xhzyanssyqvc[/link], http://ssjtqradhvpj.com/
rD6hUD pecqdphnaziv
E svaka im cast, to su bEgovi. Moze i O umjesto ovog E, kako se kome svidja.
Thanks Paige, I e-mailed you yesterday so we can cnneoct.And Julie, yeah it\'s easy to overestimate the impact of press. I\'m actually seeing more response in person and on Facebook/Twitter than here on my blog. But we\'ll happily take whatever we can get. Definitely drop me a line if you need some writing help. Thanks!
Sve bih ja to uz zid.
@qq Jako kratkovidno. Većina ovog novca je posljedica izbjegavanja plaćanja poreza. To dovodi do slabijeg školstva, zdravstva i općenito projekata koji su korisni za zajednicu, npr. puteva. Posljedice toga su da će i zarada tih istih bogataša biti manja, jer su im radnici lošeg zdravlja i obrazovanja. Ili da ljudi općenito imaju manje para na raspolaganju, jer upravo moraju plaćati za isto. Ne treba biti pametan pa da se vidi da ovo vodi kolapsu bilo kojeg sistema.
neka imaju, ako su dovoljno pametni da toliko zarade i trebaju imati majmuni se mogu nadati da ce im biti bolje na \"drugom svijetu\"
i kakva je to pravda da neko ima tolike pare, a neko umire od gladi
covjek je 70% voda. voda je produkt gorenja. znaci covjek nije najbolji matterijal za gorivo. to ti je skoro kao da si rekao da treba loziti meduze. al opet ne treba od vas vjernika ocekivati previse.
jel ko prati sta elita priprema za olimpijske igre?
blablabla...eno ti djeda mraz donio poklon
elita, iliminatori, masoni
@@@islam Divimo se na Sudnjem Danu pa ću te onda pitati \"Da li sad postoji Bog?\" kada budeš morao ključalu vodu piti i budeš korišten kao gorivo za Džehennemsku vatru! ;)