Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šunje-ratni profiter,varalica,pobjeglica,malo morala i poštenja neebi falilo ovoj jadnoj državi.Neka ide prosipati pamet tamo gdje je bio u izbjeglištvu.
How to say :P
jedino sam kod njega položio bez popravnog :D
Profesor za rispekt!!!
evo joj malo guzovače \"edukacija\" za politički podobne
I ovo sve napisa čovjek koji je u Nadzornom odboru \"Vranice\"! Naravno, nije se samo zaustavio tu, već je u Nadzornom odboru još 10-tak kompanija, samo guglajte pa ćete vidjeti... Kad je toliko sposoban, zašto ne izvuče posrnulu - upropaštenu \"Vranicu\" iz ponora uništenja?! Njegovi studenti se sjećaju slavne rečenice: \" Sve to treba posmatrati u globalu, u globalu...\" @praviprofa: ako je Veljko reptil, šta je onda Šunje?!
Aziz Šunje je jedan od najboljih profesora na Ekonomskom fakultetu, za razliku od reptila Veljka Trivuna.