Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo opet centar Jugoistocne Evrope, Vucic na aparatima Srbija je lider Jugoistocne Evrope samo u Genocidu i Agresiji a Hrvatska se jagmi za tu poziciju samo dok niko ne gleda
Imamo mi ovih samita i to nije problem. Problem je sto nemaju okruzenje gdje bi se moglo investirat. Vlada sakupi bussinesmene i predsjednike i hvali se, a kada trebaju dozvole docekaju ih svi nivoi vlasti sa pripadajucim inspekcijama da se rijetko koji kamen temeljac moze omladit.