Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOP PROJEKAT, TOP Ako sam dobro shvatio pravio bi se Trg preko glavne prometnice !! Ovo samo budala moze kociti, ali obzirom kakvih krkana ima u politici to me ne cudi
Inace, Larisa se plasirala u finale EP. Imamo medalju :)
@dandjecelol Mozes me zvati kako hoces, samo da nisam pogani Vlah mi je vazno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto u tekstu ne govorite da je projekat mijenjan nekoliko puta i da to vise nije kongresni centar, nego stambeno poslovni centar sa kongresnom dvoranom? Zasto ne analizitate sa strukom da li je uopste moguce napravito ono sto obecavaju? Zna li novinar da spustanje ceste na tom dijelu grada nije uopste moguce? Kako stvari stoje, klix je postao rupa za reklamiranje politicara,
@genijalcina A Šta se u Sarajevo i može graditi osim stambeno poslovnog centra? Tu leže pare gebes kongresnu dvoranu.
@Electronicresistance sta privatnici rade sa svojim parama nije nasa briga. Za gras i ostale je kriv kanton,da su 1998. Gras podijelili na dva preduzeca,jedan tramvaj - drzavno vlasnistvo,ostalo sve privatizovati,danas ne bi bilo gubitaka ,a prevoz bi bio ko svugdje u Evropi.
Cuj sumnja na opstrukciju, a sda upravlja sudom,a nacelnik sda,vijece sda,kanton sda ,sve imaju nivoe a veze nemaju o upravljanju bilo cim,osim naravno pljacke i naseljavanja arapa oko izvora vode
Samo crtate !!!
Investicija kojom strani državljani postaju vlasnici zemljišta i cijelog komplexa. Tako se rasprodaje država. SF SN
nisu se nadlezni dogovoriti kome ce se vikendica graditi
Pričajte vi šta hoćete, Sarajevo se gradi, ludnica. U Banjaluci od rata na ovamo izgrađen jedan manastir, jedno ćoše koje zovu precednička palata i Ferhadija. Jad i čemer.
Ja ove šuplje majko moja...
ime i prezime sudije koji to koci
Nakon ovih kriminalnih aktivnosti dodijele Arapima zemlje za izgradnju stanova i hotela od strane nacelnika Semira Efendića, slijedi izmjena regulacionog plana kojima ce se regulisati otimačina benzinske pumpe u krugu BHRT-a. Projekat za pumpu vec postoji u HIFI. Udruži se u kriminalu i dok je SDA na vlasti i uživaj.
Ovu zemlju su oteli oteli od Srpske porodice Mlađen. Drzava nikada nije platila porodici Mlađen oduzetu zemlju dok je Semir Efendić u talu sa firmom kojoj ce dodijeliti zemlju za gradnju. Tužilaštvo...Covjek voli pare i mlade žene.
@kamen80 isto ko sto je zemlja gdje je Mercator i Unipromet zemlja Pavlica.
ovo bi bio super projekat za grad
Ako njih SDA zeza na nacelnik iz SDA mogu misliti kako je npr u starom gradu gdje nemaju ni vijeca ni nacelnika , stavili Suada Handanagica kao nagradu za debakl na izborima kao direktora asfaltiranja u KJKP Rad,zato nqm u starom gradu redovno kasne radovi i kad zavrse bude grešaka more... Narod znoo
Cuj bijele boje...zar nece bit crna zgrada...pozlacena?
Balijska posla. Nesposobni, sitnodušni sarajevski pacovi.
Haaj jest ti krivoooo, crkni od muke, nebi li te razapelo bogdom....!!!! 😁😁😀
Što je najgore izgradiće se. Jer se pare od šverca oružjem i droge najlakše peru u BIH kao u slučaju studentskog hotela Emiran. Projekat vjerovatno stoji zato što je neko imao mozga da provjeri da li investitori pored ovog centra imaju u portfoliju izgradnju ovog tipa objekata u prošlosti. Vjerovatno kao i Fabroka duhana dođe investitor sa firmom osnovanom prekjuče na Kajmanskim otocima.
Haaj jest ti krivoooo, crkni od muke, nebi li te razapelo bogdom....!!!! 😁😁😀
@eol Kada si banana država onda i vrijede banana zakoni. Sarajevo treba da bude 100% pod betonom, samo će tada ove seljačine koje nas vode shvatiti da su uspjeli u životu. Rastao na livadama, a sada oko tebe svuda beton i asfalt.