Kreativno dizajniran
86

Studentski dom Antalija: Idealno odredište za kvalitetan, ugodan i inspirativan studentski život

Studentski dom Antalija
Studentski dom Antalija
Studentski dom Antalija u sklopu Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru predstavlja jedan od najmodernijih studentskih domova u regiji, kreativno i inspirativno dizajniran, te ispunjen elegancijom i stilom.

Smješten je na idealnoj lokaciji u krugu univerzitetskog kampusa u blizini zgrada u kojima su smješteni fakulteti i univerzitetski studiji Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Studentski dom Antalija se prostire na pet spratova, koji sadrže 21 moderno osmišljen i uređen apartman. Svaki apartman je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio sve potrebe studenata. Raspored apartmana uključuje četiri dvokrevetne sobe, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, prostorom za učenje i druženje, potpuno moderno opremljenu kuhinju, napredan sistem grijanja i hlađenja, toalet i prostrano kupatilo, balkon sa panoramskim pogledom, kao i lift koji olakšava pristup svakom spratu.

Studentski dom Antalija
Studentski dom Antalija

Pored udobnosti, Studentski dom Antalija će studentima pružiti vrhunski kvalitet žvota. Svaka smještajna jedinica je izrađena sa posebnom pažnjom i opremljena najkvalitetnijim namještajem kako bi se studenti osjećali ugodno i inspirativno. Prostrane sobe su tokom cijelog dana ispunjene prirodnom svjetlošću i pružaju savršen ambijent za produktivno učenje i kreativnost.

Studentski dom nudi i dodatne sadržaje, kao što je moderni restoran u sastavu doma, a studenti će moći uživati u raznovrsnim hladnim i toplim jelima, po pristupačnim cijenama, i u dva obližnja restorana, koji se također nalaze u kampusu Univerziteta, što će svakako obogatiti svakodnevni život studenata.

Studentski dom Antalija
Studentski dom Antalija

Zdravlje studenata također predstavlja jedan od prioriteta, te je dom opremljen studentskom ambulantom i psihološkim savjetovalištem, koji pružaju medicinske usluge i brinu se o zdravstvenoj sigurnosti stanara.

Jedna od najznačajnijih prednosti Studentskog doma Antalija je njegova lokacija koja omogućava brz pristup fakultetima, ali i brojnim društvenim sadržajima u gradu Mostaru. U blizini doma se nalaze i druge pogodnosti, kao što su supermarketi, pekare, ugostiteljski objekti, fotokopirnice i mnogi drugi sadržaji udaljeni na samo nekoliko koraka od doma.

Studentski dom Antalija je više od prostora za spavanje i učenje. Dom je zajednica koja podržava ciljeve studenata i doprinosi njihovom rastu i razvoju. Studenti će također biti u prilici da izgrade trajna prijateljstva, te da učestvuju u raznim studentskim i društvenim aktivnostima.

Studentski dom Antalija
Studentski dom Antalija

Konkurs za prijem studenata u Studentski dom Antalija u akademskoj 2023/2024 godini je otvoren od 5.6. do 21.7.2023. godine.

Za više informacija o Studentskom domu Antalija i o načinu kako aplicirati za smještaj saznajte na web stranici Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.

Ako planirate studirati u Mostaru, izaberite Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru i izaberite vrhunsku studentsku rezidenciju – Studentski dom Antalija.

Pridružite im se, oni grade budućnost!