Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve turizam guraju u prvi plan i fol neko perspektivno usmjerenje, a ne naglasavaju da pod nazivom TURIZAM misle na konobare, sankere, t.vodice i radnike u t.agencijama. Takvi radnici jedva prezivljavaju, a tatini sinovi se bogate na osnovu izrabljivanja radnika.
Nisam znao da postoji zanimanje (ili cak i termin) expertica za obrazovanje....oj Tito dragi, naumpadnes ti meni cesto....eto vam danasnji experti i doktori nauka iz Kiseljaka, Bugojna, Lepenice i raznih drugih pripizdina koji su na vlasti, vratite nam bravara.
Hihihi,sta cete vi unaprijedit jadna vam majka