Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Internet portali su smrt za dobro informisano drustvo, na osnovu ovakvih propagandnih clanaka neinformisani gradjanin bi pomislio da zivimo u Danskoj, fol je u lobiranju da se omoguci gradnja malih HE i solarnih elektrana koje bi platili gradjani kroz subvencije za cijenu struje iz takvih elektrana, to je ona mala stavka na racunu
nema od tog nista sve ce to pasti u vodu za to ce se SDA pobrinuti
Eto neka bude 110v k'o u Ameriki pa ćemo imati duplo više struje, ima da svjetli k'o u Zambiji!
"Stručnjaci daju optimistične prognoze" "Osnovna strategija, prema njegovom mišljenju, treba da bude očuvanje izvozne pozicije energije bar u mjeri u kojoj je BiH uvoznik nafte i prirodnog gasa." Kad covjek kaze "da mi je BAR nesto"... to obicno nije optimizam nego kukanje za blagodatima i radostima pozitivne nule.
20 godina slušamo o velikom potencijalu u energetici, a ni megavata nisu napravili
Scepo i Miskovic trljaju zadovoljno ruke a mozfa da sta i u Laktase kane
Da se ne krade na vrhu ove zemlje ovdje bi sve ccjetalo
Ne bi bas. Ali bi manje trunulo. Daleko manje.
Nisu to strucnjaci nego obicne budale.