Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pranje…
jednostavna google pretraga nadje ovu hellens firmu na kipru a ne zna cime se bavi. jedina vijest da su ulozili pare u ovaj rolla.
Odlicno! Bravo ljudi
Al kad kaže primarna misija poboljšati zdravlje ljudi, ma nikako nije da se zaradi ne ne..
Ko se iole razumije u biznis zna da zaradjivanje dolazi kao posljedica dobro smisljenog i obavljenog posla. Ako ides da maksimiziras profit, onda nece investirati, stedices gdje ne treba itd itd i onda propadnes. A ako ides da napravis nesto vrh, onda tome prilagodis troskove i dodje lova za koju godinu. Ovo je osnova sto pisem, nikakva mudrost.
Rispekt!
Nakon pola sata od objave jako dobre vijesti, samo 1 komentar. Da stoji Bakir, Čovic, Dodik, bilo bi ih 200.
takva ti je Bosna