Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G.Sunje prifati se i ti privatnog biznisa,dokazi teoriju u praksi!
ko kaze da profesor ne radi privatno, npr PAK CENTAR je jedna od firmi u kojima je profesor dionicar, a o savjetodavnim ustanovama da ne govorimo :-)
Ako imaš drugare u državnim institucijama ... onda kreni ... Ako ideš na "slobodno tržište" onda ti je najbolje da budeš JEDINI na tržištu ... inače ... plitak potok !
Ima para kod dijaspore pa što ih ne iskoristi za poslovne poduhvate u BiH. Samo pričaju o državljanstvu i kako su zanemareni. Gospodo odriješite kesice pa u biznis.
O'kle Sunje moj, samo da bi se otvorio jedan frizerski salon treba 10.000 KM za opremu i prostor, fiskalnu kasu, inventar, papire i sl.
Lako je krenuti u poduzetnicke vode ali tesko je opstati u zemlji gdje politicari samo znaju podizati poreze,gdje je korupcija usla u sve pore zivota i gdje se nista ne moze bez stele.Drzava za super Hika jer narod zna da se otima sirotinji da bi se dalo bogatima.